mikl Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Dával jsem do laku,tak jsem trochu zaexperimentoval.Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Dával jsem do laku,tak jsem trochu zaexperimentoval.Co vy na to? Me osobne se libi to OCTAVIA tam kde to mas, popravde asi proto, ze jsem to jeste tam nevidel. To Passat TDI mi tam nesedi. Nejvice me dostava double lauf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 To TDI se mi taky nelibi a uplne nejvic se mi nelibi ty poutovy svetla Jinak zuppa, hlavne ten duplex, to proste nema chybu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 To TDI se mi taky nelibi a uplne nejvic se mi nelibi ty poutovy svetla Jinak zuppa, hlavne ten duplex, to proste nema chybu!! Promin, ale myslim, ze jsi se seredne spletl. Tyhlety svetla, to nejsou ty co meli na Matejsky, tyhle prodava Milotec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Já bych vyhodil právě všechny ty nápisy a nechal vyniknout jen ta světla. V kombinaci s tím výfukem jsou totiž fakt super. Vyhodil bych i tu lesklou lištu na spodku víka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Jo a ještě mi tam chybějí parkovací čidla, což mě zvláště u mikla překvapuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Promin, ale myslim, ze jsi se seredne spletl. Tyhlety svetla, to nejsou ty co meli na Matejsky, tyhle prodava Milotec! Sejm hnus, sorry Nevim, ja na tyhle poutovky a la Lexus proste nemam zaludek, prijde mi, ze se tim auto neskutecne zlevni, pusobi to na me proste stromeckove, at to dela Milotec nebo kdo vi kdo pro Lexus nebo Mazdu, nemuzu si pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 kdyz by to bylo jen v barve a vse pryc...tak nadherne vynikne ten vyfuk a svetla...me to tam spis rusi ten chrom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Ten nápis je originální a celkem pěknej, TDI nic moc neb k těm slabejm písmenkum to moc nejde, svetla taky nesjsou moje krevni skupina, a laufy by byli mozna hezci double double. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 13. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Dík za názory všem,zejména těm co se líbí ta světla vím,že jsme v menšině.K tomu chromu jsem na něj ujetej . 4capo:couváky nee 4Fugenbunt čtyři už se mi zdá moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 jak to že nee??? Já jsem v neděli montoval na svoje auto už druhý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 13. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 jak to že nee??? Já jsem v neděli montoval na svoje auto už druhý Já nevím,nějak se mi to nelíbí ale na žádných autech,ne jenom na oktě. Proč druhý?Jedny ti nestačí jedno OT-ten Újezd dnes není,nejsou lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Mě se to možná i trochu líbí, ale hlavně je to velice praktické. Fakt mě překvapilo, že ty, který má v autě všechny elektronické vymoženosti, zrovna tohle nemáš. Druhý proto, že jsem chtěl origo, dával jsem tam nový nárazník, tak jsem spojil příjemné s užitečným. Vypadá to hezky S tím újezdem to bylo jasné, zájem byl malý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 13. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Že to je praktické,to bezesporu,ale ty dolíky v nárazníku,ty mně moc neberou. S tím Újezdem jsem docela překvapen.Vždyť vás je z Práglu hafo a máte to za rohem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Že to je praktické,to bezesporu,ale ty dolíky v nárazníku,ty mně moc neberou.S tím Újezdem jsem docela překvapen.Vždyť vás je z Práglu hafo a máte to za rohem. Ten Ujezd dnes nebyl, protoze nebyli lidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Jako auto z poutě. Nezlob se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Jako auto z poutě. Nezlob se. On ti to asi nerekl, on si ho vystrilel na strelnici v Praze na Matejsky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
louke Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 ten nápis octavia super!!!musím říct že mám taky černou s těmito světli a přemýšlel jsem o tom nějakej ten měsíc zpět, ale plán zhořel když jsem zjistil že po tom znaku zůstanou díry a musí se to zadělat...ale jsem moc rád že to vidím u tebe a fakt mazec!!!to tdi bych tam ale taky nedal no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Vše co tady lidi psali je také tak nějak co bych tomu vytknul já. Ale víš co jsi možná měl udělat, nechat zaslepit (zavařit) ten zámek kufru, to by mi k tomu šlo ještě více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 nebo vymyslet nejakej peknej airbrush to by taky nemusel byt spatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Jako auto z poutě. Nezlob se. On ti to asi nerekl, on si ho vystrilel na strelnici v Praze na Matejsky... 4Berry - Proč bych se měl zlobit? Jenom jsi to mohl upřesnit,světla,lišty, nápisy nebo všechno? 4davon- nebyl jsi to náhodou ty ob střelnici? : 4baurak-ještě jsem na netu nesehnal nikoho kdo by dělal něco jako L.Royo.To by se mi líbilo,ale na víčku nádrže.Vzadu asi ne. 4Palo -máš pravdu,něco s tím porobím,stejně ten zámek nepoužívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Jako auto z poutě. Nezlob se. On ti to asi nerekl, on si ho vystrilel na strelnici v Praze na Matejsky... 4Berry - Proč bych se měl zlobit? Jenom jsi to mohl upřesnit,světla,lišty, nápisy nebo všechno? 4davon- nebyl jsi to náhodou ty ob střelnici? : 4baurak-ještě jsem na netu nesehnal nikoho kdo by dělal něco jako L.Royo.To by se mi líbilo,ale na víčku nádrže.Vzadu asi ne. 4Palo -máš pravdu,něco s tím porobím,stejně ten zámek nepoužívám. 2mikl - Jo myslis jak jsem strilel do lidi? Jo byl... Za to jsem dostal tyto svetla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 ja mam znamyho co dela airbrush...je hodne sikovnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 nelibi, svetla, ani motorizace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 Duplex a originalni napis octavia velky + .Tu chrom listtu jak je dole a napis Tdi pryc je toho uz moc, ochr. listu do laku a bude to 1A ..pokud prekousnu ty poutovy svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.