jankohrasko8 Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 ahoj chcel by som sa spytat ci tiez mate problem ako ja. Mam skodu superb 03/2009 1,4 tsi a po 20000km mi sviet kontrolka ze skontrolovat olej. Zda sa mi to nejak skoro ze tak skoro treba dolievat olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 ...no tak tenhle dotaz,to už je síla vážení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 .... to někdo zkouší Tvoji trpělivost a předvádí úroveň své inteligence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 I tací jsou mezi námi To už i blondýna je chytřejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Už to tu bylo omílané mockrát. Záleží na stylu jízdy, na podmínkách provozu a každý olej se trochu vypařuje a trochu ztrácí z motoru turbem, protože jsou velmi řídké. Po 20 tisících rozsvícená kontrolka je v pohodě. Měl by se ti tam teď vejít přesně litr, ale otázka je, zda to má smysl, protože půjdeš za nedlouho na výměnu oleje. Já chodím s naftou okolo 25 tisíc, takže pokud máš možnost koupit ho jen na benzínce za 600,- a více, nalij tam půl litru a bude to stačit. Toť můj názor. Pokud to byl celé žert, omlouvám se za nepochopení. Dva dny jsem nespal,tak jdu na to. Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.