Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

lehká noha jízda dle předpisů -> dle PP 5,1 až 5,2 občas 4,9 když jedu vyletním tempem :-D a když tomu šlápnu tak na spotřebu ani nekoukám :) v tomhle případě je to zanetbatelný :D

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Cau ja mam octu teprve tyden ale dlouhodobej prumer byl 6.6L ja to srazil na 6.4L jinak taky dokazu jet za 4.8L ale dlouhodoba je 6.4L je pravda ze jezdim tak 60%mesto zbytek mimo.Myslite ze ta spotreba je v pohode?

• o 3 týdny později...
Vloženo

To vis podle palubaku nebo jsi to spocital podle tankovani? Palubak se klidne mohl takto rozhodit. Jednu dobu jsem s tim laboroval a zjistil jsem, ze prenastavenim rozvodu (staci o trochu) zacina palubak ukazovat nepresne. Realna spotreba by ale mela byt porad priblizne stejna.

Vloženo (editace)

U pred FL urcite ano. Pres diagnostiku jde nastavit korekce na 85 % - 115 % (vychozich je 100 %). Sam mam nastaveno na 110 % a ukazuje to max o 0,1 l spatne.. U FL to pravdepodobne pujde taky.

Je mozne, ze ti do ted palubak o 0,5 l podmeroval a ted ukazuje spravne. Musis to proste propocitat podle tankovani. Jestli se o 0,5 litru zvedla realna spotreba, tak bude asi neco spatne...

Editováno: , autor: LucasCZE
Vloženo (editace)

Tim trochu jsem myslel, ze to neni o cely zub. Ted nevim, jestli se ptas vazne, nebo na neco narazis. Rozvody se prenastavuji presazenim remenice na vacce a to jak o trochu, tak treba i o vic. Presazovat to ale nejde do nekonecna. Pokud je spatne nasazeny remen (o zub nebo i o vic spatne), tak je samozrejme nutne ho nasadit spravne.

no sústredili ste sa na PP ...ale čo tak tie menené rozvody?

Rozhodne to muzou byt i rozvody, ale prvni bych to overil podle natankovani, ne jen podle PP.. :kol-47: Nebo pokud je moznost, tak rovnou diagnostika...

Editováno: , autor: LucasCZE
Vloženo

Ja si rozvody menil na me 1.9 TDI taky s pripravkama. Pripravky nasazene, nasadil jsem remen, napnul jsem ho, utahl remenici na vacce, oddelal pripravky, jednou to protocil a ejhle, pripravky nasadit uz nesly. Trefil jsem to myslim az na potreti. Ono jak to pootocis, tak to teprve zacne "tahat" vacku. Tohle protaceni je popsane i v dilenske prirucce. V podstate se tam pise, ze dokud po protoceni nejdou pripravky nasadit, ma se nastaveni rozvodu delat znova a znova. :kol-32:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...