LucasCZE Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Nema nahodou dvoulitr 2 verze remenice na klikovce (stejne jako 1.9)? Ze by mel spatny pripravek a ryska by tim padem nesedela? Ale to by snad pripravek vubec nesel nasadit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 prípravok,ktorý tam nepatrí tak neosadí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 27. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Přípravky jsou snad stejné jak na 1,9 tak na 2,0 8V zaaretoval jsem vačku a podle manuálu by měla být ryska cca za 5 min 12 a já ji měl cca 5 min po 12 hod.červeně označené přípravek na kliku jsem neměl ale udělal jsem si rysku a ani se to nehlo.Že by to bylo nějak špatně před výměnou?Rozvody ale nikdo nedělal,snad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Jsou totiz 2 druhy pripravku. Ty ocividne potrebujes pripravek T10100 (ten ma rysku tam, kde jsi udelal krouzek). Je pravda, ze klikovka se ti asi nepohla, ale stejne to tak presne jako s pripravkama neudelas. Uz jen proto, ze jsi nemohl udelat to protoceni a nasledne overeni. Tam totiz nejde o nejake milimetry, ale ani ne o desetiny milimetru (takova je podle me cca presnost pripravku). Nejjednodussi bude, kdyz to napichnes na diagnostiku a s nastartovanym motorem na volnobeh se podivas na hodnotu Torsion Value. Mela by se blizit nule... Ja ji po vymene rozvodu mel +1,5°, ale po case si to seda a po par tisicich km mi tam uz stridave problikava +1,0° a +0,5°. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 27. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Tenhle by měl být OK. http://aukro.cz/show_item.php?item=4720517830 Napíchnout na diagnostiku je tady problém,nevím kde,do škoda servisu se mi nechce.Potřebuji někoho kdo by mě ji pomohl nainstalovat a zprovoznil kabel.Tady v okoli o nikom nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Mno, to se už dostáváte ale hódně mimo původní téma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Čauec, mám dotaz. Náhodou jsem jel s kámošem, co má 2.0TDi 103 kW, aneb to samé co já a při 2000 otáčkách je na rychlosti 120km/h. Já dnes jel a mám při rychlosti 120km/h cca. 2300 otáček.Jak to máte vy?Přijde mi to jako zvláštní....Zase ve mě vaří křev, že někomu to žere při 140km/h do 6 litrů a mě přes 7... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 zajímavá anketa, jestli si vzpomenu, tak se dnes podívám. Ještě by bylo dobré doplnit převodovku a průměr kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 7. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 A převodový stupeň,doufám že na šestku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Samozřejmě, že na 6. převodový stupeň. Na obou autech byly obuty 225/45/R17. A předem děkuji za postřehy ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Jesně že 6, já myslel kód převodovky - ale ono to není zas tak důležitý. A údaj podle tacho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 7. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Tak jsem na to dnes koukal a na 120 mám 2100 ot. zimní 195/55 R15" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Údaj podle tachometru. Pavel 5 děkuji za info, jak budu dávat na zimní (mám stejnou šířku i průměr), tak to s tím mohu také porovnat. Kód převodovky nevím :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 nazačátek - nemám PD, ale CR, konkrétně CFHC. Převodovka LHD. Zimáky (skoro nový vzorek) 15 palců, 195/65. Při rychlosti 120 (tachometr) cca 2 mm pod hranicí 2000 otáček. 120 podle GPS cca 1 mm nad hranicí 2000 otáček. Za půl roku zkusím letní 16palců :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 8. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 U pred FL urcite ano. Pres diagnostiku jde nastavit korekce na 85 % - 115 % (vychozich je 100 %). Sam mam nastaveno na 110 % a ukazuje to max o 0,1 l spatne.. U FL to pravdepodobne pujde taky. Je mozne, ze ti do ted palubak o 0,5 l podmeroval a ted ukazuje spravne. Musis to proste propocitat podle tankovani. Jestli se o 0,5 litru zvedla realna spotreba, tak bude asi neco spatne... Kde to nastavím?Nerd by jsem tam nastavil nějakou blbost.Kabel mám dva dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 [17-Instruments] -> [Adaptation - 10] -> [Channel 03 - Consumption correction] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Snad se najde někdo s PDčkem. Ten CR to bude mít asi jinak. Navíc ještě ty kola. Do 14 dnů budu přezouvat, tak uvidím :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 scout 2tis. otacek 120 v hodine,kola 17ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Zajímavé... Máte někdo tušení co může být špatného, že mám "vyšší otáčky" než ostatní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 (editace) tady z toho je zřejmé, že vliv pneumatik je minimální: http://www.maxim-pneuservis.cz/kalkulator.php Takže buď máš nějaký jiný převodový poměr a nebo ti špatně ukazuje tachometr.... Editováno: 9. Listopad 2014, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 No, protože ta spotřeba je vyšší než udává hodně majitelů stejného typu motoru, pak mi přijde, že bude něco v nepořádku. Někdo říká, že tyto motory žerou, další pak nechápe spotřebu nad 6 litrů. Je to zábava. Ale vrážet tisíce do výměny dílů a hledat příčinu mi přijde jako blbost v poměru, o kolik projedu víc kaček za rok. Ikdyž 1 litr rozdílu dělá při 30 000km za rok dobrých 300 litrů a to máme skoro 11 tisíc ročně nooo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 (editace) tak sem kecal je to 110 ale mam ctyrkolu takze tenhle udaj je ti k nicemu.jo a spotebu mam 6.2 cca Editováno: 10. Listopad 2014, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blisher Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 2.0 TDI PD, 103kW, BKD, převodovka DSG, kola 15/195/65, při 120 tacho cca 2200 otáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Kdybych měl DSG, tak to sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Razy1993 Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 Ahojte mám takový problém se spotřebou, že když za studena mi ukazuje aktuální spotřeba 5,7 ale když je to za tepla tak 2,4 při stání. Jinak průměrnou spotřebou jezdím okolo 5,5l ale začalo mito blbnout až teďkom. Nevím čím to je? Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.