overboost Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Zdravičko,at patram jak patram,nemužu to najit.Jedna se mě o to že mě na Octavce 1.9TDI 66kw r.v.2000 neukazuje dojezd na palivo,no a ja nevim jestli je to nějaky pochajlany,nebo to tam prostě neni.No a jestli to tam neni tak jestli to tam jde nějak dodat,nebo se musej měnit budiky ktery to uměj.Omlouvam se předem jestli se tu někde řešilo,ale fakt sem to nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 na vw-clubu resili donastaveni dojezdu u budiku 3.generace (ty nemas 3.g ) moc ti to sice nepomuze, ale aspon nejaky voditko, treba by to nejak slo http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=98&t=87449&hilit=zbyl%C3%A9+palivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
overboost Vloženo 14. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 na vw-clubu resili donastaveni dojezdu u budiku 3.generace (ty nemas 3.g ) moc ti to sice nepomuze, ale aspon nejaky voditko, treba by to nejak slo http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=98&t=87449&hilit=zbyl%C3%A9+palivo Děkuji děkuji,ale stejně to bude na jiny budiky,nevim jestli to bude fungovat i na octavku,navic se mě v tom nechce hrabat stim Vagem,ještě bych něco rozkorejnil a byl ve perdelce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Mám tu samou octavku a tyky to tam nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
overboost Vloženo 14. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 (editace) Tak je to jasny,neni to chyba.Sakriš ja bych to strašně chtěl.No nic začnu šetřit na jiny budiky. Editováno: 14. Prosinec 2010, autor: HanyZ necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m78k Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 buď rád, že to tam nemáš já to tam mám .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 po nabrani plny nadrze to ukazuje i hezky udaj je fakt, ze to tam mam, a jediny kdy na to obcas koukam, je kdyz auto zapipa, ze nema ropu, na maxidotu se nic dal nezobrazuje, ze dochazi, tak si to prepinam na dojezd, jinak to zadny velky + nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.