Vladik5 Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Zdravím. Mám prosbu ohledně palubní desky okolo rámečků ventilace. Uprostřed těch rámečků ventilace, vylezla palubní deska asi o 5mm. První jsem myslel že to tak má být, ale pak jsem koukal do jiných škodovek a má to být zároveň jako na začátku rámečků. Nevíte jak to tam dostat nazpět. není to nic funkčního, ale z estetické stránky mi to dost vadí. Koukněte na fotky tam je to vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 utri siu prach, vytiahni cely diel podpacenim sirokym tupym nozom, dajme tomu z priboru a nasad ho nazad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 To nevím zda bude stačit zdá se ,že je nějak podivně prohnutá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.