miki53 Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Zdravím všechny Yeťáky. Mám 1.2 Active. No ale nevím, jestli tam je ESP. ASR - protiprokluz tam mám. Ale ESP nevím , jak to zjistím. Trochu mě zviklala příručka, kde píšou, že je to mimořádná výbava. Díky za odpovědi, miki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Pokud vím tak všechny výbavy mají ESP-snad se nepletu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Růžička Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Podívej se, jestli máš ve výbavě na štítku kód 1AT. Ještě citace ze stránek škoda "Standardně nabízí například airbag řidiče, spolujezdce a boční airbagy vpředu či systém ESP včetně ABS, EBV, HBA, MSR, ASR, EDS a DSR." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tentacle Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 (editace) Yeti je vyjimečný tím, že má všechny tyhle systémy u všech verzí už v základu, samozřejmě mimo těch co spolupracují jen se 4x4 Editováno: 15. Prosinec 2010, autor: tentacle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 HHC na Slovensku aj bez 4x4 Pre Advantage a Experience isto, Ambition možno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myspulin Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 HHC na Slovensku aj bez 4x4 Pre Advantage a Experience isto, Ambition možno V Čechách a na Moravě je ve verzi 4x2 taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.