DejvidCV Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Poradí mi prosím někdo jak vyměnit vložku zámku dveří u Fabie r.v.03? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 jestli ti bude stačit tohle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 další... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 a ještě jeden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DejvidCV Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Díky za info, ale dílenskou přiručku mám také, přesto díky. Takže jen dodávám-horní šroub jen povolit tak aby se neuvolnil ze závitu-nespadl do dveří a ten spodní jsem nepovolil o 3 otáčky, jak uvádějí, ale asi tak nejméně o 5-6... Zkrátka jsem s ním otáčel tak dlouho, dokud nešel zámek vysunout..., toť má zkušenost pro druhé 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Co je to zase za magora??? Nejaky pilule... DejvidCV: Zkusim popsat v jednotlivych krocich.... 1) odrkyjes dirky na boku dveri 2) nevim jestli v mr 03 jsou uz pojistne srouby nahore a pokud ano tak torxem (tusim ze 20 pootocis cca o 4 otacky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 3) to same udelas se spodnim sroubem - ten se ale otaci vickrat - u mne to bylo cca 8 otacek a bal jsem se ze to skonci ve dverich.... Doporucuju POMALU otacet a zkouset jestli zamek uz neleze ven... 4) pri otaceni dolnim sroubem je NUTNE drzet kliku v "pootevrenem stavu" aby se zacvakla aretace (ale ted nevim jestli je to bezpodminecne nutne k vymene zamku - ja to delal pri vymene kliky a tamto nutne je) 5) pokud ti zamek pujde ven, tak po jemnem vytazeni doporucuju o par otacek zasroubovat ten dolni sroub aby ten mechanismus nespadl do dveri... 6) vyndas a vymenis a je to... montaz v obracenem poradi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandrew Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 Tak jsem pri vymene vlozky za zaslepku (1K4839167) tocil a tocil az asi po cca 12ti otackach slo vlozku vyndat. Pak ale zaslepka dovnitr nesla, snazil jsem se sroub vysroubovat jeste vice az byl mimo zavit (nespadnul ;-), ale zaslepka stale dovnitr nesla. Takze zatim neuspech. Nejaky napad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 ahoj,pokud máš šupleru,změř si průměr záslepky-zda není o pidi větší,je to odlitek takže to může být ta zrada,navíc to může být druhovýroba-china a tam není jistota zda to je přesně uděláno,já to teď měnil v pondělí,měl jsem koupeno od Jeldy(tímto mu děkuju za ochotu a rychlé dodání),krytka china a sedí to jak prdel na hrnci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 Tak jsem pri vymene vlozky za zaslepku (1K4839167) tocil a tocil az asi po cca 12ti otackach slo vlozku vyndat. Pak ale zaslepka dovnitr nesla, snazil jsem se sroub vysroubovat jeste vice az byl mimo zavit (nespadnul ;-), ale zaslepka stale dovnitr nesla. Takze zatim neuspech. Nejaky napad? Příteli okřídleného šípu, bude zapotřebí si pohrát ze spodním šroubem. Ten spodní šroub roztahuje a stahuje takovou kulatou pojistku zámku či záslepky v klice. Ta pojistka má takové zobáčky, které aretují zámek či záslepku v klice. Ten spodní šroub touto kulatou pojistkou otáčí a tím se také otáčí ty zobáčky v ní, které zámek či záslepku aretují. Čili, vyšroubovat až na doraz - ten šroubek nevypadne a potom pomalu zašroubovávat. Pohybovat se záslepkou a pomalu šroubovat. Ono to půjde, jen trochu trpělivosti. Nezapomenout dotáhnout potom vrchní šroub. Mnoho úspěchů ve Tvém činění Ti přeji. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 U stajej FI rok 2000 sa dala kupiť opravna sada vložky (ked kluč neotvara) a teraz hladam taku sadu na ročnik 2005 ale že vraj neexistuje len objednať celu vložku. Nemate info kde sa ta sada da kupiť či obj. na 2005-ku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 HUBO:Opravna sada na 2005 neexistuje. Je tam ina fabka-vlozka. Jedine sa da preskladat stary typ fabky na tvoj kluc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 Tak to teraz riešim že tam dam stary druh vložky ale mam už dva tie novšie pokazene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 HUBO:Nahod si zaslepky namiesto zamkov-fabiek a mas klud. Ale musis mat central na D.O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 Ma central aj D.O len že detom padli kluče do bazenu a musell otvarať cez prave dvere kym neprišiel po nahr. dialkove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 Tak to teraz riešim že tam dam stary druh vložky ale mam už dva tie novšie pokazene. Prezrad mi ako ti odisli uz 2 vlozky zamku na aute r.v. 2005 s D.O. :kuk: Kluce od auta nie su na hranie pre deti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 Ta druha vložka sa poškodila na drohom vozidle. Tu su opravne sady len si nepamatam ako vypada r.v.2005. http://www.skoda-dily.cz/katalog/skoda-fabia/karoserie/zamky-dveri-163.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandrew Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 Tzn. ze zaslepka/zamek nemusi jit dovnitr ve stejne pozici jako sel puvodni ven. V mem pripade jsem vytahle zamek az uplne na max. vysroubovani spodniho sroubu. Čili, vyšroubovat až na doraz - ten šroubek nevypadne a potom pomalu zašroubovávat. Pohybovat se záslepkou a pomalu šroubovat. Ono to půjde, jen trochu trpělivosti. Nezapomenout dotáhnout potom vrchní šroub. Mnoho úspěchů ve Tvém činění Ti přeji. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.me Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 nemá někdo nějaké schema nebo foto jak přijde do zámku u fabky ta pružinka co vrací klíč do původní polohy. Vyměnoval jsem v zámku samotnou vložku a když to složim tak se nevrací sama do polohy kdy jde klíč vyndat :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shrek Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 Přestal mi fungovat centrál v PP dveřích. Dveře jsou zamčené a nejdou otevřít ani zevnitř, jak se do nich dostat abych mohl vyměnit zámek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 (editace) Nejspíš sundat ten kryt dveří..zespoda máš 4 šrouby(torx) pak krytka vedle nastavení zpět. zrcátek pod ní je taky jeden(torx), potom sundáš opěrky na těch dveřích a tam jsou pod nima 2 velký šrouby a pak ten plechovej kryt po tim asi, jenže tam jsou nýty..takže vyvrtat jestli to jde zvenku to netušim Editováno: 11. Červenec 2011, autor: Jehla23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gene84 Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 F1 zdravím včechny, nemáte nekdo doma funkční vložku s klíčem na pravou stranu dveří fabia1 ??? mám tam záslepku a levý zámek už moc nefunguje, centrál s DO nemá.... radši bych vložku z obou stran, i s tím že budou dva klíče.... dík i za tip Mirek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blisher Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Mám problém s výměnou zámku u řidiče, u spolujezdce všechno v pohodě, ale na straně řidiče nechce jít vložka ven. Spodní šroubek je povolenej úplně co to jen šlo, horní taky, ale vložku dostanu ven tak 2-3mm a dál to nejde, jako by to něco blokovalo, setkal se tu s tím někdo? Díky za případné rady jak dostat vložku ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 len potiahni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blisher Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Páčím to šroubovákem, tahám ven sikovkama, ale ven to prostě nejde i když ten zámek je relativně volnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.