dattel Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 jsem asi lama, ale koupit jsem si v jednom nejmenovanym supermarketu autopotahy... jsou docela kvalitní a cena taková, že za rok mi jich nebude líto vyhodit Mám ale dotaz...Ve Fabuly mám boční airbagy a tyhle potahy nejsou určeny pro boční airbagy... Stane se něco, když na přední sedačky potahy dám??? Díky za odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Já bych to tam nedával. Buď bych koupil nové potahy určené pro airbagy, nebo bych ty původní odnesl někam švadleně, ať je přizpůsobí, což by podle mě neměl být zas tak velký problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Ono ani autopotahy, ktere jsou urcene pro airbagy, ale jsou na danem miste zasite, tam nesmi byt. Bavil jsem se o tom s kamaradem ze skodovky a rikal, ze byli ve skodovce na skoleni o airbagach a skolitele jim rikali, ze jakykoli potah, ktery je na danem miste zasity, a muze mit klidne milion nalepek, ze je pripraven pro airbagy, tak tam nema co delat. Jedine vyhovujici potahy jsou takove, ktere maji na danem miste airbagu vykrojeni - tzn., ze na tom miste proste chybi latka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Přesně tak, nedávno jsem dával kamarádovi potahy do auta s bočníma airbagama, které byly ušité na zakázku pro konkrétní auto (Seat Leon). Na vnější boční části opěradla neměly ty potahy sešitý ten zadní šev, takže je tam z boku díra. Jak píše Martin, žádné sešité potahy bych tam nedával, protože i když věřím, že si airbag dokáže udělat tím potahem cestu (prostě ho roztrhne), tak to ale může rozvinutí airbagu zbrzdit, což může mít neblahé následky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dattel Vloženo 21. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Pánové díky... Nevíte, kde bych mohl sehnat fotečku, kde je ta "díra" vyfocená, abych to mohl dát předělat??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Volal jsem teď tomu kamarádovi, aby mi poslal foto, říkal že pošle, ale může až zítra. Takže pokud nebude někdo rychlejší, tak ti to pak pošlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dattel Vloženo 21. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 to Fugas::: Díky velice mnoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 jsem asi lama, ale koupit jsem si v jednom nejmenovanym supermarketu autopotahy... jsou docela kvalitní a cena taková, že za rok mi jich nebude líto vyhodit Mám ale dotaz...Ve Fabuly mám boční airbagy a tyhle potahy nejsou určeny pro boční airbagy... Stane se něco, když na přední sedačky potahy dám???Díky za odpověď... neriskoval by som Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Luky:. Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Volal jsem teď tomu kamarádovi, aby mi poslal foto, říkal že pošle, ale může až zítra. Takže pokud nebude někdo rychlejší, tak ti to pak pošlu. Mohl bys tu fotku dát pak taky sem, případně mi ji poslat na emila? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Tak teď jsem zase mluvil s tím kamarádem, trošku se to zkomplikovalo, protože k tomu foťáku (který má půjčený od dalšího kamaráda) nemá kabel, aby ty fotky mohl naládovat do počítače. Takže až se uvidí s majitelem foťáku, musí si ten kabel půjčit. Tak se omlouvám za zdržení, budu se snažit ty fotky dodat co nejdříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Tak mi ten kamarád konečně poslal ty fotky, ale já je sem neumím dát, takže pokud je tu nějaká dobrá duše, které bych je poslal, že by je sem pak umístila, tak ať se ozve díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 (editace) Editováno: 30. Duben 2006, autor: Katka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Ó, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.