Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3747 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 510 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 612 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 569 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 428 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 475 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 482 zobrazení
  1. ŠKODA Challenge

• 0 odpovědí
    • 666 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 486 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 678 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 522 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 462 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 454 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 604 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 707 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 514 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 659 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 711 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 605 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 646 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 714 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 608 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 645 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 759 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ještě k tomu něco přihodím: Před FL jsou varianty: 1) Základní, který nemá mlhové světlo    2) Lepší, který má mlhové světlo v té spodní půlce toho světlometu     Po FL má teď Kamiq přední mlhový světlomet již ze základu, je umístěn dole v nárazníku. Jediný rozdíl je pak že buď umí nebo neumí corner.
    • Ahoj, zkoušel tu někdo dodělat tu vyjížděcí ochranu hrany dveří? Je to vůbec možné? Na škoda dílech jsem našel (snad správný) mechanismus: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/654837393a-chranic-hrany-dveri-skoda-49609.html i samotnou lištu: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/654837387-ochranna-lista-leva-predni-skoda-43102.html   Koukal jsem že díl by měl být i pro Scalu ale ve vlákně na toto téma jsem se nic o možném retorfitu úplně nedozvěděl. A ani na zahraničních fórech jsem se k ničemu kloudnému nedopracoval. Budu rád za jakékoliv info. 🙂
    • jsou fandové, kteří dovedou dostat nové mapy i do Columbuse co byl v O II, tedy RS 510, tam však bývá dost často problém se slepotou čočky DVD mechaniky
    • Re:Slavo “Doživotná” aktualizácia máp znamená cca 5 rokov od ukončenia výroby octavia 3 čiže tento rok.zas jedna z vecí aby nás nútili kúpiť novšie autá ako aj koniec apky škoda Connect Lite ktorá končí 1.7.2025 a pri tom tie autá majú všetko aby to podporovali aj naďalej(škoda Smart)
    • Jasne jen mi jde o to kdyz auto stoji tak kamery maji parkovaci rezim kdy dokazou nahravat kdyz neco jebne do auta. Ale mozna nejaka kamera bude mit nejakou baterku ktera na toto bude stacit.
  • Vytvořit nový...