Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3773 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
  1. ŠKODA Pneugarance

• 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 787 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 611 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 757 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 697 zobrazení
  2. ŠKODA Octavia RS 4×4

• 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 822 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 615 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 657 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 889 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 790 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 678 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 726 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 611 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 701 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 601 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 642 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 630 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 525 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 537 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 505 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 533 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 471 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 494 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Já to četl pořádně, ale nechtělo se mi platit za po… CarPlay 6500,- do oktávky z Áček. Jo a jen do mě. Jinak ptal jsem se spíš pro to, že všichni tam mají AA a CP. Jenom mem se to neaktivovalo. Proto jsem se ptal jestli s tím má někdo zkušenost.  😂😂
    • Chtěl jsem jenom říct, že z nás v servisu tahají nesmyslně tisíce za výměnu něčeho, co by obyčejně šlo opravit za pár desetikorun. Ale jinak co týký te SOS jednotky, tak na 90% to bude akumulátor, ani ne vadný, ale jenom vybitý.
    • Páči sa mi tá odpoveď. Stačí vymeniť súčiastku za 5kc, ale to servis robiť nebude. A kto to robí? nikto normálni to robiť nebude. Takže záver? Vieš nám to opraviť, ci dať návod? Alebo teda zostáva verzia výmeny RJ kde sme sa dostali do bodu A
    • Aha, no měl sis to přečíst pořádně 🤣
    • To nikdo "normální" dělat nebude, protože je to mravenčí práce a zabere to hodně času a navíc nikdo nechce být dlouhou dobu bez auta, ale nadšenci do elektroniky/bastlíři se s tím poperou. Je to prostě tišťák a pár součástek, takže stačí najít tu vadnou, nebo jenom přepájet spoje, který vypadají pofidérně. Dnes už se ale neopravuje tímhle způsobem žádná elektronika a mění se jenom celý desky, je to rychlejší, takže levnější a na EKO každej se.e z vysoka. EKO je jenom prodejní argument pro méně chápavé. Nepředpokládám, že bys do opravy šel a čekal, než to nějakej machr dá za týden/dva dokupy. 
  • Vytvořit nový...