Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3748 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 621 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 612 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 714 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 709 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 606 zobrazení
  1. Nová ŠKODA Fabia R 5

• 0 odpovědí
    • 581 zobrazení
  2. Mytí auta

• 0 odpovědí
    • 795 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 623 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 731 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 754 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 797 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 759 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 704 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 688 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 810 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 717 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 666 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 665 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 796 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 637 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 705 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 613 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 686 zobrazení
  3. ŠKODA AUTO v roce 2014

• 0 odpovědí
    • 759 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 599 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Bol som v servise s uplne inym problemom, povedal mi ze ten by neriesil lebo to auto sa cele trasie, takze povedal ze polosy treba menit. plus klepal mi tam dvojhmotak aj pri neutraly tak  ten som dal vymenit, nech sa casom nerozpadne cela prevodovka, Vo fakture nam "poloos prava" vyrobca NTY  
    • Jaký výrobce jsou ty poloosy? U dsg je nutnost vnitřních kloubů originál škoda. Jinak to vibruje přesně jak popisuješ. Pokud ti dali náhrady, což je víc než pravděpodobné, tak to rozhodně můžou dělat ony.  Jen jedna otázka? Proč měnili celé poloosy?
    • mám už dlouho vypnuté automatické aktualizace, naděje je dost velká, v této věci  doporučuji  kdo používá té, vypnout si automatickou aktualizaci pro mapy.cz, neboť budou zpoplatněny, o tom se už nějakou dobu píše
    • Ahojte, pred par dnami mi v servise menili polosy + tlmice na prednej naprave a tak isto aj dvojhmotovy zotrvacnik. skoda superb II , 2.0 Tdi 4x4 dsg, 260,000 km cca no a k problemu, vsimol som si ze auto sa sprava inak, po vymene spominanych komponentov som cakal nieco ine. auto pri akceleracii hlacne 4-5-6 stupen nad 1800ot zacina vibrovat ale len do momentu kedy pridavam plyn, ked dam dole nohu resp uberiem necitim to. Ako keby som zrazu isiel po hrubsom asfalte. Samozrejme do servisu sa pojdem spytat co to je, len otazka ci mi viete povedat co to moze byt ?
    • Mám dotaz. Lze dešťový senzor nakódovat na jednotce 2Q0937089A? VCDS píše Tato položka nepodporuje kódování. Jedná se o Fabii Combi Style MR 2019. Díky  
  • Vytvořit nový...