Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3803 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 716 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 626 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 720 zobrazení
  1. ŠKODA AUTO v roce 2014

• 0 odpovědí
    • 772 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 613 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 703 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 751 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 983 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 978 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 688 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 784 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 872 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 713 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 724 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 693 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 679 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 696 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 778 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 768 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 648 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 755 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 714 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 744 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 781 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• 17.2.25 z domu do Martina SK, 255km, průměr 83km, 5,8l, dnes zpátky, stejná trasa(Martin-Žilina-dálnice až do Nového Města n/Váhom,pak přes Myjavu , Holíč, Hodonín na dálnici směr Brno, sjezd Blučina) - 259km, průměr 80km/h, 5,5l/100km, v kufru 120kg nářadí, slunečno.
    • Automaticka rekuperace (v Enyaq IV 80) funguje velmi dobre, ale presto pouzivam padla dost casto. Bez nich si myslim, ze neni jak manualne rekuperaci nastavit. Zbyva pak jen rezim B, coz mi zase nevyhovuje. Radeji pouzivam D, plachtim a kdyz potrebuji, pribrzdim si rekuperaci (padlem).
    • Bohužel to je právě ten důvod  Musím to pak nějak vměstnat do grafů a kdyby každý napsal něco jiného, těžko by se to prezentovalo
    • Spíš to od té doby nefunguje vůbec – vždycky po 30 sekundách jízdy zmizí ikona z head-up displeje a páčka je úplně nefunkční, vůbec nereaguje. Podle toho, co jsem četl na fóru, to asi není ojedinělý problém. V autorizovaném servisu mi řekli, že s tím jeli a fungovalo to, ale přijde mi to jako nesmysl, protože sotva jsem odtamtud odjel, problém se znovu objevil.  
    • Co se zpětné vazby týče, tak bych taky jeden návrh měl. V dotazu o hlavním kritériu při výběru vozu je možnost jiné. V případě výběru této odpovědi, pokud to formulář umožňuje, by nebyla špatná možnost o doplnění konkrétního kritéria formou textového pole. Chápu ale, že tato proměnná by pak v celém průzkumu mohla udělat pořádný a těžko uspořadatelný zmatek. 🤔
  • Vytvořit nový...