Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3746 témat v tomto fóru

• 1 odpověď
    • 779 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 563 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 602 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 539 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 565 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 862 zobrazení
  1. EXPRESS LAKOVNA

• 8 odpovědí
    • 8.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 673 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 575 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 638 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 729 zobrazení
  2. ŠKODA Yeti Monte Carlo

• 0 odpovědí
    • 755 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 760 zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
  3. Nová ŠKODA Octavia Scout

• 0 odpovědí
    • 610 zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 4.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 575 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 602 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 602 zobrazení
  4. Vše o ŠKODA VisionC

• 0 odpovědí
    • 520 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 582 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 485 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 577 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 629 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 865 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• pises o kostole a stoziari a taktiez ze okolo "nejakeho" z tohto popisu sme sa bohuzial nic nedozvedeli a teda skus napisat ci tym myslis ze ked ides okolo kazdeho/skoro kazdeho kostola/stoziara ti to robi alebo ti to robi len pri jednom/dvoch kostoloch/stoziaroch. to je totiz dost podstatny rozdidel.   Pokial ti to totiz robi na kazdom telefone a len na zopar (tych istych miestach) tak je to OK. ja tiez chodim do prace logicky tu istu trasu a vzdy na 2/3 miestach mi to vypadne a nerobi to len mne ale aj ked som isiel taxikom. tak isto ked som isiel na vylet na oravu ci na moravu a rovnakou cestou naspat tak v nejakej obci mi to na tom isto mieste vypadlo. uz som to tu niekde na fore pisal ze ide o to, ze ten wlan funguje na urcitej frekvencii/pasmach a ked niekto pouziva tu istu frekvenciu tak to posobi ako rušicka signalu. to mas ako s telefonmi a sietou, tiez podla zakona maju pracovat v urcitych pasmach len nie vzdy sa to deje.    *mne cestou do prace to robi v blizkosti NDS (narodna dialnicna spolocnost) a tam veru maju rozne stoziare/vysielace  + na jednom mieste kde mi to vzdy vypadne dokonca šušti aj na par sekund radio signal.
    • Už se to tu řešilo. Je na to opravná sada. V rámci záruky ti to opraví zdarma. Na funkci rostlináře to nemá vliv 🙂 
    • ano lebo mame octaviu drive v holobyte kde tie ceny su naozaj blizko scaly ... ono 4000e nerovna sa 100tis CZK to uvidite s prichodom eura 
    • Zvláštní ceny na Slovensku máte. Já teda koukal jen na Octavii a Scalu a rozdíl byl vždy kolem 100k nebo i víc podle výbavy ve prospěch Scaly. Jako ono se neporovnává úplně lehko, protože ty balíčky nejsou shodné, ale že by Octavia s lepším motorem byla jen o 40k dražší než Scala s horším, to teda nenakonfiguruju.
    • Ahoj, chtěl bych se zeptat, máte někdo zkušenost s tím že je na nastavovači na turbu vůle ,a po startu studeným,teplým možná i při přidání to řinčí , je to takový plech drží to na dvou bodech, jak se k tomu staví ŠA v rámci záruky ? A ma to vliv na funkčnost ?  Je to 1.5tsi DPCa 
  • Vytvořit nový...