Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3773 témat v tomto fóru

• 11 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 832 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 971 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
  1. Škoda Fabia Monte Carlo

• 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 981 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 947 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 885 zobrazení
  2. Máca 30

• 0 odpovědí
    • 961 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
  3. 9.sraz SKODAHOME.cz

• 0 odpovědí
    • 891 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 998 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 958 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 907 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 865 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Mně připadá, že hlavní přínos té aktualizace je v tom, že tam nastavili zjevně automatický reset asistentů, když vypadnou, aby ušetřili návštěvy servisu, kde nic jiného neudělají popř. aby nebylo potřeba jít do skříňky s pojistkami 😂.   Jinak žádné zlepšení nevidím... Pořád platí, že pro mě je to jedno velké zklamání z toho, kam to koncern dotáhl... Auto jako takové je fajn, jezdí se mi v něm citelně lépe, jak v předchozím Kodiaqu I FL, který jsem měl 2 roky, ale ty SW chyby, které jsem v předchozí generaci nikdy, opravdu nikdy nezažil, mě u nové generace neskutečně otravují a způsobují, že autu nedůvěřuji 🤨.
    • koupil jsem fabii1 .před 3 měsíci se mi začala rozsvěcovat EPC. Brzdová světla v poho. Vyměnil jsem čidlo teploty vody. Nic , svítí dál ale jen po ránu když je motor studený. Pokud se motor zahřeje tak už tendenci ke svícení nemá. Chystám se vyměnit senzor tlaku vzduchu. Jinak už nevím . Plynový pedál reaguje .     
    • No podle multimetru je to přerušený někde mezi kabinou a tím bodem kde sem měřil v motoru ale teď aktuálně je venku hodně sněhu a zima takže budu muset počkat nějakou chvíli než bude lepší počasí 😉 lepší by bylo mít garáž 😅
    • USA si neustále "vyskakují" na své nejen  ekonomické konkurenty a tak vězme, že akce vždy vyvolává protiakci. Např. Čína, která má mít uvalena 100% cla na dovoz u nich vyrobených a do USA dovážených elektromobilů (a nejen jich) si to určitě jen tak nenechá líbit.  Největší asijská ekonomika nejprve zakázala vyvážet do Spojených států kritické suroviny, jako je antimon, gallium nebo germanium, které se kromě zelených technologií používají i ve vojenském sektoru. Nyní má k tomu přibýt i široce rozšířené lithium, nezbytné pro výrobu lithium-iontových baterií. Naplňuje se tím černý scénář, před kterým varují komoditní analytici několik posledních let. A EU? No i ta se klidně může brzy dostat do podobných  omezení ze strany Číny. Ano, hledáme  pro evropský automotiv nová naleziště a zpracovatele lithia  (viz. dohoda Mercosur), hledáme  i nové technologie baterií bez lithia, hledáme nevím co, ale pořád jsme o krok pozadu, ačkoliv jsme si tento až tak černý scénář volit nemuseli, ale bohužel zvolili.    https://www.hrot24.cz/clanek/cina-lithium-zakaz-vyvozu-usa-ohrozuje-zapadni-produkci-baterii-HFgCx?  
  • Vytvořit nový...