Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3746 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 566 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 633 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 639 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 768 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 840 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 894 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 624 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 700 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 603 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 779 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 826 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 925 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 722 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 690 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 695 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 632 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 728 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 842 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 757 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 773 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 857 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 735 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 799 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 774 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Dnes spravena dalsia diagnostika. Vsetko bez chyby, vsetko beha. Aj realne hodnoty teplot na cidlach. Takze radiator. inak auto zacalo kurit kym sme robili diagnostiku ako sauna  
    • asi tak nejak. octaviu drive totalne holu ti konfigurator vysklada za 21 tisic EUR. lenze to sa bavime o farbe za 0 eur disky R16 za 0 eur dalsia vybava fakt ze NULA, sice led svetla ale nie full led, obycajny tempomat, lepiaca sada namiesto rezervy.   scala drive s podobne holou vybavou vychadza na 18 tisic EUR samozrejme ta octavia tam v tomto zaklade ma nejake veci naviac oproti scale.    suma sumarum rozpravame sa o rozdiele 3 tisic EUR tj 76 tisic CZK.  
    • Zdravím. Mám jedničkovou fabii 1.4 16V 59 kW. Při jízdě zlehka táhne doprava. Dělá to na zimních i letních gumách a sklon silnice jsem taky vyloučil. Nijak se to se mnou nepere, posilovač funguje v pohodě, jen to mírně táhne doprava. Před časem odešlo a měnilo se čerpadlo (za repas) a nejsem si úplně vědom, jestli to dělalo i před tím. Nechal jsem zkontrolovat a udělat geometrii, ta ale ani před tím nebyla úplně špatná a vliv by na to mít neměla. Mechanik říkal, že je prý mírně hnutá zadní náprava a mělo by to táhnout když už, tak právě naopak Taky mi říkal, že by se měl dát nastavit senzor úhlu natočení. Tvrdil, že je pod volantem, ale jedničková fábka přece má jen snímač G250 na hřídeli hřebene, ne? Každopádně on se nikam nedokázal připojit a já jsem ve VAGu taky nenašel žádný kanál, který by ukazoval hodnotu úhlu natočení. Mimochodem, všechny řídící jednotky jsou bez závad. Poradíte mi prosím kanál, na kterém je senzor úhlu natočení a jeho hodnoty, abych se mrkl, co to dělá? Dík moc
    • pises o kostole a stoziari a taktiez ze okolo "nejakeho" z tohto popisu sme sa bohuzial nic nedozvedeli a teda skus napisat ci tym myslis ze ked ides okolo kazdeho/skoro kazdeho kostola/stoziara ti to robi alebo ti to robi len pri jednom/dvoch kostoloch/stoziaroch. to je totiz dost podstatny rozdidel.   Pokial ti to totiz robi na kazdom telefone a len na zopar (tych istych miestach) tak je to OK. ja tiez chodim do prace logicky tu istu trasu a vzdy na 2/3 miestach mi to vypadne a nerobi to len mne ale aj ked som isiel taxikom. tak isto ked som isiel na vylet na oravu ci na moravu a rovnakou cestou naspat tak v nejakej obci mi to na tom isto mieste vypadlo. uz som to tu niekde na fore pisal ze ide o to, ze ten wlan funguje na urcitej frekvencii/pasmach a ked niekto pouziva tu istu frekvenciu tak to posobi ako rušicka signalu. to mas ako s telefonmi a sietou, tiez podla zakona maju pracovat v urcitych pasmach len nie vzdy sa to deje.    *mne cestou do prace to robi v blizkosti NDS (narodna dialnicna spolocnost) a tam veru maju rozne stoziare/vysielace  + na jednom mieste kde mi to vzdy vypadne dokonca šušti aj na par sekund radio signal.
    • Už se to tu řešilo. Je na to opravná sada. V rámci záruky ti to opraví zdarma. Na funkci rostlináře to nemá vliv 🙂 
  • Vytvořit nový...