Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3773 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 470 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 441 zobrazení
  1. Mercedes-Benz GLC F-Cell

• 0 odpovědí
    • 489 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 449 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 404 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 356 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 443 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 397 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 507 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 740 zobrazení
  2. T-Rock na vlastní oči!

• 0 odpovědí
    • 604 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 475 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 365 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 387 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 434 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 431 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 424 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 468 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 478 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 414 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 433 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 439 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 434 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 625 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 429 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• No budem musiet to dat pozriet kedze ja som laik do toho.Ja som len skusil ci sa nahodou niekto s tym nestretol.   Kazdopadne dakujem za radu.  
    • može to byt napajanie kamery želneho skla. kameru odmontoval a napajanie ponechal.  treba ist po kabloch či to usb niekam vedie.
    • Zdravím vespolek,  Tak nakonec se ukázalo, že na vině s chybou tempomatu byla baterie. Celý říjen a listopad se mi chyba objevovala pravidelně několikrát za týden.  Jelikož mi ale přestal vypínat start/stop - začal jsem hledat dále, a narazil na info, že za tím nejspíš stojí slabá baterie. Jelikož jsem si uvědomil, že baterie byla původní (od výroby) - obratem jsem jí vyměnil.  Od té doby funguje start/stop normálně, a chyba tempomatu se neobjevila ani jednou.  Co ale stále pozoruji - studený start - neutral drží otáčky o něco víše (cca 900) než když je auto ohřáté. Po chvíli stačí vypnout a znovu nastartovat, a neutral drží na 800 ... Takže toto asi nesouvisí s chybou tempomatu. možná je to normální, nedokážu říct, před chybou tempomatu jsem to tak nesledoval ... 
    • Enyaq FL ceník.pdf
    • zdravím, nesetkali jste se s tímto problémem někdo? motor za studena jede normálně, ale vytočením otáček ke čtyřem tisícům, se rozsvítí EPC a ASR, a v ten moment spadne do nouzáku, musím zastavit a až po nějaké době znova nastartovat, abych aspoň dojel....načtení ukáže vysoký tlak v sání, čidlo bylo vyměněno za nové-originál, ale začne to různě házet i jiné závady, jako egr, lambdy, cívku, snímač kliky, vačky.... vše popsané vyměněno za nové originální díly, ale závada stále stejná, vysoký tlak v sání na čidle nadmořské výšky?!? nemám na to čas, tak se k tomu dostanu tak jednou za čtrnáct dní, ale už mě fakt tohle auto dostává....... proto prosím o radu nebo pomoc, jsem ze svitav, předem díky za jakýkoliv poznatek
  • Vytvořit nový...