Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3773 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 480 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 474 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 450 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 439 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 473 zobrazení
  1. Nové BMW X3

• 0 odpovědí
    • 509 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 550 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 421 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 639 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 505 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 508 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 434 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 395 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 385 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 523 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 580 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 478 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 492 zobrazení
  2. ŠKODA ELEMENT

• 0 odpovědí
    • 446 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 454 zobrazení
  3. 24.sraz SKODAHOME.cz

• 0 odpovědí
    • 571 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 587 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 349 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 487 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 489 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ano, jde nastavit, aby se vyhřívání a větrání zapínalo podle aktuální teploty. Viz návod:   Má to ale zapínat pouze při startu a určitě ne za jízdy, to je opravdu chyba. Přesně tak jak píšeš, spolujezdec například nastoupil později (motor stále běžel), nebo už třeba během jízdy vyhřívání vypnul, ale po nějaké době se mu zapnulo znovu.
    • No budem musiet to dat pozriet kedze ja som laik do toho.Ja som len skusil ci sa nahodou niekto s tym nestretol.   Kazdopadne dakujem za radu.  
    • može to byt napajanie kamery želneho skla. kameru odmontoval a napajanie ponechal.  treba ist po kabloch či to usb niekam vedie.
    • Zdravím vespolek,  Tak nakonec se ukázalo, že na vině s chybou tempomatu byla baterie. Celý říjen a listopad se mi chyba objevovala pravidelně několikrát za týden.  Jelikož mi ale přestal vypínat start/stop - začal jsem hledat dále, a narazil na info, že za tím nejspíš stojí slabá baterie. Jelikož jsem si uvědomil, že baterie byla původní (od výroby) - obratem jsem jí vyměnil.  Od té doby funguje start/stop normálně, a chyba tempomatu se neobjevila ani jednou.  Co ale stále pozoruji - studený start - neutral drží otáčky o něco víše (cca 900) než když je auto ohřáté. Po chvíli stačí vypnout a znovu nastartovat, a neutral drží na 800 ... Takže toto asi nesouvisí s chybou tempomatu. možná je to normální, nedokážu říct, před chybou tempomatu jsem to tak nesledoval ... 
    • Enyaq FL ceník.pdf
  • Vytvořit nový...