Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3907 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 515 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 524 zobrazení
  1. ŠKODA ELEMENT

• 0 odpovědí
    • 537 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 491 zobrazení
  2. 24.sraz SKODAHOME.cz

• 0 odpovědí
    • 611 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 694 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 377 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 533 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 530 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 599 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 560 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 446 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 368 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 456 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 628 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 560 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 494 zobrazení
  3. ŠKODA OCTAVIA RS 245

• 0 odpovědí
    • 630 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 720 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 619 zobrazení
  4. Arteon jako kombi

• 0 odpovědí
    • 599 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 566 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 520 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 569 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 548 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Odpoviem si sam, ked sem nikto nepise. Mal som dole hlavu na mojom fsi a pri tej prilezitosti som vycistil vsetky ventily (lavy je vycisteny). Motor ma 270 tisic km a takto nejak ventily vyzerali. Motor fungoval bez chyb, nejaka vrstva karbonu tam bola ale nemala nejaky zasadny vplyv na funkcnost. Cize toho karbonu sa az tak velmi bat netreba. 
    • ono to drží trošku za ten plastový rantlík a hlavne tým gelom no ... v tej sade býva návod na ktoré to pasuje a na ktoré nie 
    • normálna spotreba to nie je rozhodne , dobré nežerú na interval 15 nič ... ale zase nie je to ani nejak extra drahá generálka na tom , urobiť komplet hlavu , rozvod ktorý aj tak treba , vpredu pozreť či netečie odlučovač a nové piesty 
    • a ked neodpovida? ELSA nie je dogma pre nové auto a nie natož pre 15 ročné herky ...    urobiť 1,2TSI solídne , tj olej , všetky filtre , sviečky , odlučovač oleja , rozvod aj s olejovým čerpadlom , pretesnenie predného držiaku , vyčistenie klapky je v prípade poctivej roboty pre jedného človeka kľudne celý deň a to som ich pár robil ... ale zase musím povedať že všetky kde sa to komplexne a raz urobilo jazdia super ... také tie zliepance že urobíme rozvod ,  o pol roka pretesníme predok , o dalsi polrok odlučovač to stojí vždy za prd ale majitel si mysli ako ušetril 
    • Kolegovy takhle klepaly na Superbu IV a v servisu mu je vymenili.
  • Vytvořit nový...