Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Motor 2.0 MPI

1. Zahájeno uživatelem Pitrsak,

Zdarec lidi, mam problem, mam fabii 2.0 MPi 85 kW, a docela dost to zere olej, do chlazeni se nedostava, ale jednou za tri mesice dolejvam celej litre oleje, je to na zblbnuti :-( a bojim se opravy ptz netusim kolik by to mohlo stat, tak nekdo prosim poradte. a jeste jedna vec, auto mam pet mesicu a mam pul roku zaruku na mechanicke zavady, jak jim to mam vysvetlit ze to ten olej zralo uz pred tim?? Dekuji

• 13 odpovědí
    • 6,6tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem mike_k,

Muzete mi rict, jestli je normalni, ze pri neutralu mi u stojiciho auta obcas dost kolisaji otacky, obcas to dokonce trochu cukne s celym autem a kdyz posloucham zvuk motoru tak mi to moc plynule nepripada. Motor 2.0. V servisu mi rekli, ze je to normalni, ale u zadneho jineho auta jsem to teda nezazil. Kdyz zapnu klimu tak to nedela.

3. Zahájeno uživatelem aleshh,

Nevíte někdo jestli tento startér bude pasovat do fabie 2,0 85kW??? VW AG WG6 CZ 047 911 023G 443 115 141 331 toto je na štítku - nejde mi sem vložit obr.

• 1 odpověď
    • 4,4tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem aleshh,

Občas se mi stane že motor sebou pocukává a na plný plyn má někdy ztrátu výkonu. Tak jsem koukal na svíčky -zdají se v pořádku a zkoušel jsem měřit odpor kabelů, je na nich napsáno že mají mít 5K OHM - mají však 6,5 - 7,3 K OHM a ten nejkratší se mi nepodařilo změřit - jeví se jako nekonečný odpor Co vy na to?? Jedná se o 2,0 MPI

• 1 odpověď
    • 2,3tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem mike_k,

Nevi nekdo kolik stoji servisni prohlidka v 60tis. u Fabie 2.0Mpi., v servisu mi rekli 7000 coz se mi zda neumerne moc, na to ze se pri ni nic ultra narocneho nedela.

• 4 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.