Motor 2.0 MPI
30 témat v tomto fóru
-
Zdarec lidi, mam problem, mam fabii 2.0 MPi 85 kW, a docela dost to zere olej, do chlazeni se nedostava, ale jednou za tri mesice dolejvam celej litre oleje, je to na zblbnuti :-( a bojim se opravy ptz netusim kolik by to mohlo stat, tak nekdo prosim poradte. a jeste jedna vec, auto mam pet mesicu a mam pul roku zaruku na mechanicke zavady, jak jim to mam vysvetlit ze to ten olej zralo uz pred tim?? Dekuji
-
- 13 odpovědí
- 6,6tis zobrazení
-
-
-
Muzete mi rict, jestli je normalni, ze pri neutralu mi u stojiciho auta obcas dost kolisaji otacky, obcas to dokonce trochu cukne s celym autem a kdyz posloucham zvuk motoru tak mi to moc plynule nepripada. Motor 2.0. V servisu mi rekli, ze je to normalni, ale u zadneho jineho auta jsem to teda nezazil. Kdyz zapnu klimu tak to nedela.
-
- 56 odpovědí
- 35,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nevíte někdo jestli tento startér bude pasovat do fabie 2,0 85kW??? VW AG WG6 CZ 047 911 023G 443 115 141 331 toto je na štítku - nejde mi sem vložit obr.
-
- 1 odpověď
- 4,4tis zobrazení
-
-
Občas se mi stane že motor sebou pocukává a na plný plyn má někdy ztrátu výkonu. Tak jsem koukal na svíčky -zdají se v pořádku a zkoušel jsem měřit odpor kabelů, je na nich napsáno že mají mít 5K OHM - mají však 6,5 - 7,3 K OHM a ten nejkratší se mi nepodařilo změřit - jeví se jako nekonečný odpor Co vy na to?? Jedná se o 2,0 MPI
-
- 1 odpověď
- 2,3tis zobrazení
-
-
Nevi nekdo kolik stoji servisni prohlidka v 60tis. u Fabie 2.0Mpi., v servisu mi rekli 7000 coz se mi zda neumerne moc, na to ze se pri ni nic ultra narocneho nedela.
-
- 4 odpovědi
- 3,5tis zobrazení
-