Vždyť FL má/mělo plno issues v infotaimentu, překlepy, kdo má el sedačky, tak tam nešla změnit volba apod.
Je to všechno v nějakém vlakně, snad okolo 10ti chyb jen co si všiml kde kdo z majitelů na fóru.
Jen nevím, zda už nebyla vyslána aktualizace.
@technikus- Co jsem tak četl tak se u FL občas vyskytoval problém za určitých podmínek odmítnutí nastartovat, tak jsem se ještě před objednáním auta informoval, protože pro mne by to byl dost zásadní problém, aby nešlo auto používat kdy potřebuju a odepsali toto:
Váš podnět jsme předali kompetentnímu oddělení a můžeme Vám sdělit, že tato problematiky je již opravena ve výrobě a nyní vyráběné vozy jsou v pořádku. Bohužel technické informace o tomto problému zde nemáme.
Odepsali v listopadu, takže ostatní auta by měli být ok. Někde jsem zaslechl že je to vinou Chat GPT, proto se to objevuje vzácně a pak by pomohla asi jen aktualizace. Jinak udajně pomůže auto zamknout, vzdálit se a zkusit nejdřív za 20-60 minut 😄 Ptal jsem se na to dnes u daelera a ríkal že taky něco zaslechl ale zatím to neřešily. Asi se umělá inteligence rozhodla že nemá svůj den, tak nepojede hned ale třeba za půl hodiny 😄
@Virtim- i nějaká další výbava navíc? Pokud není, můžou mít ty PREMIUM v barvách co se nejvíc berou naplánované předem do výroby a když by je někdo nevzal, jdou na sklad. Proto jsou dodaný rychle. To je jen moje myšlenka že se pak nečeká. Pokud je prémiové lakování, tak se doba hodně prodlužuje.
čaute, nemá někdo poblíž Ostravy Superb Combi IV 2.0 TDI 4x4 L&K? Jestli by mě někdo nesvezl kousek, protože u mě vzniká specifický hluk kolem 130 km/h. Jsem z toho auta naprosto zklamaný. Zajímalo by mě, jestli je to stejné i v jiném nebo tam je někde bota, díky
Ahoj , mám něco podobného, studený motor po denním stání od 10 stupňů do minusových teplot chytá na cvrnk, ale popojedu cca kilometr doba jízdy do pár minut a jdu třeba nakoupit ( 15 min )a už má problém chytat (délka startu 2 sekundy a víc). Když ale zahřeju motor delší jízdou tak pohoda , problém se opět projeví při chladnutí motoru tj. Cca rozmezí ( 3-8 ) , když to nechám stát do druhého dne tak zase chytne na cvrnk. Horší je to létě. To je problém skoro každý start, vyvalí se bílý kouř po delším startu. Neporadí někdo. Škoda Superb 2 fl. Cfgb motor