Přejít na obsah

Soutěž - ( nejen ) nej Fabia

6 témat v tomto fóru

• 131 odpovědí
    • 155.5k zobrazení
  1. Fabia 2010 -FINÁLE

• 9 odpovědí
    • 15.9k zobrazení
  2. Fabia 2010

• 21 odpovědí
    • 18.2k zobrazení
  3. "SMOLAŘ ROKU 2010" 1 2

• 28 odpovědí
    • 22.3k zobrazení
  4. FABIA 09

• 21 odpovědí
    • 13.6k zobrazení
  5. Fabia 2009

• 3 odpovědi
    • 10.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zalezi taky jak dlouho chces auto mit pokud max pet let tak bxch de nebal to vydrzi  navic pokud budes mit zsruku tak neni co resit.
    • Zdravím. Prosím nemá někdo zkušenost s výměnou otočných ovladačů klimy/topení ve Fabia II ?   Vypadají normálně takto:   Ale mám je rozbité tak jsem objednal z Allegra náhradní a chci to vyměnit. Akorát když za ně tahám tak prakticky jen sundám krytku ale ten otočný ovladač tam zůstane. Mám tahat i za ten zbytek který tam zůstane abych to vyndal a nebo se musí sundat celý ten panel, abych vyměnil ty ovladače?   Asi hodinu se snažím najít nějaký návod ale nenašel jsem. Akorát jsem našel video jak se to vyměnuje u těch starších ,,zapuštěných" ovladačů a ty šly kleštěma jednoduše vytáhnout ale tady u těch mých to vypadá, že to tak nejde.   Předem děkuji za rady.    Honza
    • ahoj, já tomu třeba nerozumím - příznávám otevřeně - tak se ptám zkušenějších i na tomto fóru. Např. k výměně oleje je i toto vlákno https://www.vw-club.cz/golf7-zavady-servis/vymena-obou-oleju-v-dsg7-dq200-sucha-t358666.html zde se diskutuje výměna oleje přímo v převodové skříni a odkazy na pana Sixtu, jež se tomuto tématu evidentně věnuje hodně. No, ale jak píšu výše - nevím - jenom si skládám díly informační skládačky nějak do sebe...
    • Zdar chlapi. Neviete poradiť kde sa nachádza klaksón na Fabií 4? Za odpovede ďakujem.
    • @Rum_pel ahoj.mne sa to prejavovalo pri prejazde nerovnosti v mensich rychlostiach.a presne tak 2,3 krat a potom nic niekedy vobec inokedy viac krat 
  • Vytvořit nový...