Škoda na víkend
7 témat v tomto fóru
-
Objednajte sa na testovaciu jazdu u svojho dealera https://www.skodaroadshow.sk/
-
- 0 odpovědí
- 10,1tis zobrazení
-
-
-
30.5.2015 je Den otevřených dveří Škoda Auto Mladá Boleslav
-
-
- 32 odpovědí
- 30,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Deb otevřených dveří ve Škoda Auto Kvasiny 6.10.2012 od 10-16hod. Hlásím to hlavně pro nás majitele Yeťáků a Superbů :-)
-
-
- 9 odpovědí
- 16tis zobrazení
-
-
Letmo jsem pročetl o čem se kde píše a kolik je tu nadšenců. Vzhledem k tomu, že mám rodinu (kvůli tomu jsme si pořídili také větší auto), neustále řešíme problém jak zabavit a motivovat naše ratolesti. Neustále vyhledávám místa kam se nechá vyrazit, občas to stojí za to. Rád bych se s vámi zde podělil o některé z nich, a budu rád když to tak udělají ostatní. Aby jsme lépe utužili kolektiv snažme se zde zadávat (pokud to bude teprve plánováno) i termín. Jinak já pocházím z Pardubicka.
-
- 7 odpovědí
- 13,1tis zobrazení
-
-
Osobně jsem si vyzkoušel výletní trasu "Pohádkové Česko" na Špičáku u Železné Rudy a navštívil zříceninu hradu Rabí Více se dočtete SKODAHOME po stopách skřítků Mohu všem kdo se zajímají o turistiku i sdětmi, jen doporučit
-
- 1 odpověď
- 12,3tis zobrazení
-
-
Letní ŠKODA Park 2011 ŠKODA vyráží za prázdninovým dobrodružstvím. Pod názvem „Letní ŠKODA Park“ nabízí automobilka v období od 23. července do 20. srpna v sedmi turisticky vyhledávaných lokalitách v České republice zábavný program pro celou rodinu. ... více se dočtete ZDE Letní ŠKODA Park 2011: 23. 07. 2011 - Uherské Hradiště / Letní filmová škola 30. 07. 2011 - Dvůr Králové nad Labem / Areál ZOO 31. 07. 2011 - Lipno nad Vltavou / Marina 06. 08. 2011 - Chomutov / Festival Kamenčák 13. 08. 2011 - Domažlice / Chodské slavnosti 14. 08. 2011 - Kravaře / Kutský odpust 20. 08. 2011 - Olomouc / Flora
-
- 0 odpovědí
- 12,7tis zobrazení
-
-
Pohádkové Česko Škoda představuje Pohádkové Česko Nový projekt společnosti Škoda, tzv. Pohádkové Česko, bude před letní sezonou 2011 motivovat rodiny s dětmi k návštěvám zajímavých míst po celé České republice. ... více naleznete ZDE
-
- 0 odpovědí
- 11,9tis zobrazení
-