Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Škoda na víkend

1. Zahájeno uživatelem Patrik1971,

Objednajte sa na testovaciu jazdu u svojho dealera https://www.skodaroadshow.sk/

• 0 odpovědí
    • 10,1tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem marek2,

30.5.2015 je Den otevřených dveří Škoda Auto Mladá Boleslav

3. Zahájeno uživatelem marek2,

Deb otevřených dveří ve Škoda Auto Kvasiny 6.10.2012 od 10-16hod. Hlásím to hlavně pro nás majitele Yeťáků a Superbů :-)

• Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 16tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Horacio1,

Letmo jsem pročetl o čem se kde píše a kolik je tu nadšenců. Vzhledem k tomu, že mám rodinu (kvůli tomu jsme si pořídili také větší auto), neustále řešíme problém jak zabavit a motivovat naše ratolesti. Neustále vyhledávám místa kam se nechá vyrazit, občas to stojí za to. Rád bych se s vámi zde podělil o některé z nich, a budu rád když to tak udělají ostatní. Aby jsme lépe utužili kolektiv snažme se zde zadávat (pokud to bude teprve plánováno) i termín. Jinak já pocházím z Pardubicka.

• 7 odpovědí
    • 13,1tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Olin,

Osobně jsem si vyzkoušel výletní trasu "Pohádkové Česko" na Špičáku u Železné Rudy a navštívil zříceninu hradu Rabí Více se dočtete SKODAHOME po stopách skřítků Mohu všem kdo se zajímají o turistiku i sdětmi, jen doporučit

• 1 odpověď
    • 12,3tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem admin,

Letní ŠKODA Park 2011 ŠKODA vyráží za prázdninovým dobrodružstvím. Pod názvem „Letní ŠKODA Park“ nabízí automobilka v období od 23. července do 20. srpna v sedmi turisticky vyhledávaných lokalitách v České republice zábavný program pro celou rodinu. ... více se dočtete ZDE Letní ŠKODA Park 2011: 23. 07. 2011 - Uherské Hradiště / Letní filmová škola 30. 07. 2011 - Dvůr Králové nad Labem / Areál ZOO 31. 07. 2011 - Lipno nad Vltavou / Marina 06. 08. 2011 - Chomutov / Festival Kamenčák 13. 08. 2011 - Domažlice / Chodské slavnosti 14. 08. 2011 - Kravaře / Kutský odpust 20. 08. 2011 - Olomouc / Flora

• 0 odpovědí
    • 12,7tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem admin,

Pohádkové Česko Škoda představuje Pohádkové Česko Nový projekt společnosti Škoda, tzv. Pohádkové Česko, bude před letní sezonou 2011 motivovat rodiny s dětmi k návštěvám zajímavých míst po celé České republice. ... více naleznete ZDE

• 0 odpovědí
    • 11,9tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.