Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Ahojte,   chci do auta do předu dodělat USB nabíječku pro telefony. Dneska telefony uměj rychlé nabíjení a našel jsem, že to lze provozovat snad i v autě díky standartu Quick charge. Nicméně koukám po netu na nějaký zdroj pro 12V a nějak nic nenacházím, co by umělo QC 3.0. Poradíte někdo? Řešil to někdo? Chci zdroj na který půjde připojit USB vstup, který bude zabudován v palubce, nechci žádný redukce do zapalovače.
    • Stále mi na ovci combi nejde zadní stěrač po fl. Vlákno jsem celé přečetl.  Rok 2012 , 1,6 77kw  nafta. Proběhla kontrola kabeláže v kufrových dveří, 2x zkouška jiný motorek , nové páčky Valeo. Nic nepomohlo. Ani přes VAG zpustit .Takže si myslím buď nějaká jednotka , nebo zpínačka podle toho co jsem se dočetl. Je tu někdo ochotný pomoc , zaplatím. Praha - poblíž i dojedu.
    • Ahoj, CFHC má vykonove stejný vstriky možná i lepší protože jsou Selenojidove. Celkove CFHC je lepší než CEGA na úpravy protože je to už 2 generace comonrailu ktery ma větší kanály v hlavě.   Jinak pro výkon 200-220hp stačí dodat turbo z Motoru CFGB/CFGC + mazaci trubku.   S odlazenim můžu pomoc tyhle motory dělám furt.   Na sérii turbu můžu dostat 170-185hp   Když tak pro více info napiš na K-VAG Performance
    • Ten napis na dverich vypada dobre Canton=  je jako zvuk  5.1 basy jdou jenom ze subace da se rict.   Klasika bez Canton je stereo, basy jdou ze vsech velkych repraku ve dverich pro mne prijemnejsi na poslech. Ale jelikoz v aute mam Canton tak hold posloucham tohle :)
    • Poctivě jsem pročetl celé vlákno a došel jsem ke shrnutí, že pokud bych nyní kupoval ojetý SIII RV2022, tak nemám hledět na to, jeslti Canton má nebo ne. Přidaná hodnota Cantonu dle místních uživatelů (až na @Patrik1971 - ten Canton po individuálním nastaveni EQ a při kvalitním zdroji hudby chválí) je téměř nulová. Nebo to vidíte jinak?
  • Vytvořit nový...