Motor 2.8
83 témat v tomto fóru
-
Zdravím mám problém ked sa zahreje tak nechce štartovat točí ale nechytá až ked tlačím plyn. pedál a potom si niekedy drží sám otáčky okolo 2tisi a viac alebo skáče.Už som menil aj čidlo teploty a robí to stále aj ked nepravidelne. Dik
-
- 1 odpověď
- 3,5tis zobrazení
-
-
-
Zdravím všechny škodováky Před nedávnem jsem si pořídil superba 2.8 V6 a ted mi to začalo vyhazovat závadu tlaku oleje na válcích a motor se nepřirozeně třepe. Nevíte někdo co s tím? Už jsem z toho zoufalej VAG mě nic konkretního neukázal. Díky moc
-
- 3 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
-
-
zdravím kluky šikovné klucí potřebuji vyměnit draž. řemen od altíku na superbu 2.8(s klimou),a protože jsem to ještě nikdá na tomto typy motoru nedělal a manual mám jen na 2.5V6TDI,kde je to uplně jiné(a zde na foru též nic nenašel),proto se obracím na vás s prosbou o radu hodte mi sem prosím podrobný postup jak na to,popřípadě nějaké vaše postřehy,vychytávky,děkujíííííííííí!!!!!!!!!!!! p.s. určitě se to bude hodit nejenom mě
-
- 5 odpovědí
- 5tis zobrazení
-
-
čau kluci mam supa asi pul roku ale mam problem že mezi 100 až 120 km/h (nejvic na pětku) se auto cele rozvibruje a pak přestane vyměnil sem svičky, kabely,silenbloky u převodovky a pořád to děla nevi mi někdo poradit co stím?? Jinak naprostá spokojenost a pohodlí. Díky za rady Tomáš
-
- 4 odpovědi
- 3,5tis zobrazení
-
-
Ahoj,mám motor 2,8AMX,r..v.2002, tiptronic a zajímalo by mne, která čidla ovlivňují spávné spalování šmesi? Je mi jasný,že lamba, ale jaké další? Čidlo tlaku nas. vzduchu, čidlo teploty. Jsou ještě nějaká další? Zajímalo by mně kde ve VAG zjistím zda jsou tyto čidla ok. Prosím moc o radu než to dám zítra do servisu a zaplatím nehoráznou sumu za opravu. VAG mám jen nevím kde tyto hodnoty prověřit.Ještě bych poprosil jaké hodnoty by tyto čidla měli mít (lamba1,2,3,4), (čidlo tlaku).Díky moc
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Ahoj,chci se zeptat,mám takový problém,mám tu už dost příspěvků k motoru 2,8,ale nějak jsem nedostal odpověď,která by mi můj problém vyřešila. Tak jsem hledal a našel,že existuje ve VAG nějaký kód readiness,tak jsem ho ve VAG našel a nechal si ho vypsat a napsalo mi to 01101101. Když je vše ok,měly by tam být samé 0. Problém je v tom,že mám vyměněný svíčky,jsou to origo a ty staré byli černé jako bota, rozsvěcí se mi kontrolka spalin (žlutá), auto na volnoběh kucká a smrdí z něj nespálenej benzín.Prostě to špatně spaluje.Kabely a zapalování je taky ok.Už nevím kudy kam.Ve VIS jsem se dočetl,že pokud kód není 00000000 tak je potřeba vytvořit nový kód. Nevíte někdo jak se t…
-
- 0 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, jsem novým majitelem superba 2,8 tiptronic, r.v.2002., zajímalo by mně jaké mají být volnoběžné otáčky pro tento motor 2,8 AMX a zda je možno je nějak snížit? Dále by mně zajímalo zda se nechá udělat korekce průměrné spotřeby na pal. PC. VAG mám, díky za rady. Budu rád,když mi sem někdo hodí postup.
-
- 6 odpovědí
- 3tis zobrazení
-
-
Zdar chlapi, nenašel jsem to tady nikde. Poraďte mi, kde je umístěn palivový filtr u 2.8 V6? Díky za radu
-
- 3 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
-