Motor 1.4 MPI
4 témata v tomto fóru
-
Zaujimalo by ma ci mate niekto takuto motoricku "vybavu" vo svojom aute. Pripadne ake mate s tymto autom skusenosti. Ja som doteraz jazdil na S120 ) takze sa nestazujem. Vykon je o nicom, spotreba tiez nic moc. Pri kupe ma oslovila hlavne dobra cena auta, jednoduchost motora, a vyborny stav auta. Vzdy sa mi pacila S Octavia no zial na lepsiu motorizaciu neboli financie. Na 150 km co na tom urobim mesacne mi to celkom staci. Som zvedav na vase nazory, pretoze aut s takouto motorizaciou som vela nevidel. Vopred vdaka. )
-
- 30 odpovědí
- 19,9tis zobrazení
-
-
-
Zdravím pánové, potřeboval bych radu. Na Octavce motoru Amd 1.4 44kw, při nižších teplotách po nastartování auto špatně reaguje na přidání plynu, občas při rozjezdu motor i zdechne, jakmile se motor zahřeje je vše v pořádku. Dělá to už nějaký rok když je chadné počasí a už nevím co s tím. Zkusil jsem to i nechat načipovat, ale to také nepomohlo. Na vagu nebyla žádná chyba, zkusil jsem měřit čidlo tlaku v sacím potrubí, čidlo teploty a vše ukazuje tak jak má. Myslíte že by to mohlo být škrtící klapkou?? nic jiného mě už nenapadá. Moc děkuji za radu. nová škrtící klapka stojí kolem 4000,- je elektronicky ovládáná. Octavka má najeto 110 000km.
-
- 2 odpovědi
- 7,1tis zobrazení
-
-
poraďte kolísají mi otáčky pod hranici 800 u teplého motoru a občas i zhasne motor.
-
- 11 odpovědí
- 5tis zobrazení
-
-
Může mi někdo poradit když vyndám zátku od oleje je na ní šedý šlem čím to může být octavia 0l motor 1.4. Dík
-
- 5 odpovědí
- 7,3tis zobrazení
-