Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Motor 1.4 MPI

1. Zahájeno uživatelem bronchosan,

Zaujimalo by ma ci mate niekto takuto motoricku "vybavu" vo svojom aute. Pripadne ake mate s tymto autom skusenosti. Ja som doteraz jazdil na S120 ) takze sa nestazujem. Vykon je o nicom, spotreba tiez nic moc. Pri kupe ma oslovila hlavne dobra cena auta, jednoduchost motora, a vyborny stav auta. Vzdy sa mi pacila S Octavia no zial na lepsiu motorizaciu neboli financie. Na 150 km co na tom urobim mesacne mi to celkom staci. Som zvedav na vase nazory, pretoze aut s takouto motorizaciou som vela nevidel. Vopred vdaka. )

• 30 odpovědí
    • 19,9tis zobrazení
  2. Zdravím pánové, potřeboval bych radu. Na Octavce motoru Amd 1.4 44kw, při nižších teplotách po nastartování auto špatně reaguje na přidání plynu, občas při rozjezdu motor i zdechne, jakmile se motor zahřeje je vše v pořádku. Dělá to už nějaký rok když je chadné počasí a už nevím co s tím. Zkusil jsem to i nechat načipovat, ale to také nepomohlo. Na vagu nebyla žádná chyba, zkusil jsem měřit čidlo tlaku v sacím potrubí, čidlo teploty a vše ukazuje tak jak má. Myslíte že by to mohlo být škrtící klapkou?? nic jiného mě už nenapadá. Moc děkuji za radu. nová škrtící klapka stojí kolem 4000,- je elektronicky ovládáná. Octavka má najeto 110 000km.

• 2 odpovědi
    • 7,1tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem mireks111,

poraďte kolísají mi otáčky pod hranici 800 u teplého motoru a občas i zhasne motor.

• 11 odpovědí
    • 5tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem mireks111,

Může mi někdo poradit když vyndám zátku od oleje je na ní šedý šlem čím to může být octavia 0l motor 1.4. Dík

• 5 odpovědí
    • 7,3tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.