Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Motor 1.8 20V

1. Zahájeno uživatelem Relic,

znicoho nic po 10km mi zacal trhat motor a ked som potlacil plynovy pedaal auto zacalo stracat otacky dusilo ho a ledva islo ako tak som dosiel domov, skusal som ho potom nastartovat chytilo ale otacky hned isli dole a zhasinalo. co to moze byt vahha?? skr. klapka??? zajtra idem do znackoveho servisu dufam ze ma potesia hm.

• 1 odpověď
    • 1,8tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem montek,

Zajímalo by mě jaký oleje preferujete.(Budu co nevidět měnit)

• 20 odpovědí
    • 13,3tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Berys,

Mám velký problém,cuká motor,ale jen při přeřazení kvaltu,chvíli a pak to chytne a jede.nevím co s tím,už se na to dívalo pár mechošů a vag je dobrý.Když odpojím váhu vzduchu tak to jede jak čert,ale žere

• 5 odpovědí
    • 2,6tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Berys,

Mám problém s motorem.Studený-nepravidelný chod.I za tepla při přeřazení kvaltu nejdřív 5krát cukne než chytne potom už jede,ale nemá akceleraci,až když mám nohu na podlaze.Diagnostika dobrá,svíce dobré,pal.filtr,tlaky taky.Ale odpojím váhu vzduchu a jede jak čert,jen žere jak čuně.

• 7 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem TomasB,

Kluci, zjistil jsem, že jsou gufera ventilů v podstatě stejná pro kupu aut. Rozdíl je hodně často jen v ceně, výrobek je při tom stejný. No a rozdíly jsou nemalé. Jestli třeba 8,- Kč nebo 50,-Kč/ks při 20 ventilech je sakra velkej rozdíl za nevědomost. Proto se chci zeptat, jaký gufera jsou stejný. Myslím tím ve smyslu: Do 1,8 20V jsou stejný jako pro felicii. Díky za radu. Ty samý když chcete na feldu jsou násobně levnější než ty samý, ale koupený pro Audinu.

• 0 odpovědí
    • 2tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem S.o.n.n.y,

Nevíte někdo kde by se dala sehnat ostrá vačka? a jestli se sníží životnost.

• 3 odpovědi
    • 2,4tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Cougar,

Mam Octu 1.8 20V... vsimnul jsem si jedne veci.. kdyz mam otevrene dvere ridice a bezi motor na volnobeh vse je ok.. kdyz se dostanu na 1750 otacek, vibrujou mi ty otevrene dever, ale opravdu viditelne, kdyz to vytocim a drzim, nebo kdyz je to min, nic se nedeje, jen presne pri tech 1750 otackach ty dvere vibrujou.. co to muze byt? a hlavne cim? svedci to o nejake zavade??? Kdo poradi? Diky...

• 1 odpověď
    • 1,8tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Cougar,

Chtel jsem se zeptat, jestli staci pro octavku popsanou vyse N95, nebo je lepsi tankovat N100ku, ci neco na ten zpusob? N100 je nahrada za N98 u OMV... slysel jsem, ze lidi, co dost honej auta, tam tankujou o neco octanu vice.. jake mate zkusenosti..? co doporucie??? Klidne budu tankkovat neco lepsiho, kdyz bude jasna zkusenost, ze to jede lepe, nebo tim setrim motor... sve kokte dost nakladam, tak bych ji chtel udelat radost =) diky!

• 7 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem broucinek,

Mel bych takovy dotaz. Mam octavku 1,8 20V a chtel bych dat na vstup vzduchu do motoru 3inch turbinu, je to motorek o asi 10000 otackach, neco kolem 350W s turbinou. Je to model do trubky, takze uz jsem ho dal do novodurovy trubky a na jeden konec peknej konickej filtr.Zajimalo by me, jestli by se dalo pouzit k tomuhle samodomo turbu treba blow(pop) off ventil pro zvukovy efekt, otacky ty turbiny nebudou vlastne nicim rizeny, ty budou vlastne staly,zadna vazba na otacky motoru.Bude takovyhle turbo fungovat? Nemuzu nic udelat motoru? Na co si mam dat pozor? poradte, vyjadrete se prosim.....

• 4 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.