Elektrika
79 témat v tomto fóru
-
Ahoj, bohužel jsem ztratil dálkové ovládání a už mám jenom náhradní klíč bez něho. Dá se dokoupit dálkové ovládání a naprogramovat? Případně kde? Děkuji
-
- 1 odpověď
- 2,4tis zobrazení
-
-
-
Ahoj mam takovy problem na Citigo dnes se mi zapnul vetrak chladice kdyz jsem dlouho stal nastartovany a uz se nevypnul ani po vyndani klicku porad bezi i kdyz auto uz vychladlo musel jsem odpojit baterku abych ji nevybil.Napojil jsem to na Vag a zadne chyby to neukazuje,kdyz pustim klimu tak chladi a pusti to i druhy vetrak ale ten hlavni se proste nevypne.Nenapada Vas na co se podivat? Diky
-
- 8 odpovědí
- 6,5tis zobrazení
-
-
Šel by hodit do citiga klimakmpresor z Fabie III, která má stejné motory? Je možné, že má vyšší výkon a tím by se vyřešil problém s mojí málo chladící klimatizaci? (někde na foru fabie III tady na skodahome jsem cetl, že fabie III mají ve všech benzínech nakonec stejné klimakompresory) Byly by potíže s ŘJ, nebo s něčím jiným? Bude to vůbec k něčemu? Nebo jiný nápad jak popohnat výkon klimatizace? Otravuju s tím stále, protože mě čeká cesta na dovolenou a ja už prostě to auto snad kvůli tomu i prodám :-/
-
- 2 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit, kde u 5D Citiga najdu a jak se dostanu do pojistkové skříně? Podle návodu z toho nejsou vůbec moudrý a vůbec nic takového tam snad ani nemám ...
-
- 1 odpověď
- 8,1tis zobrazení
-