Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem karolopejlo,

Ahoj, bohužel jsem ztratil dálkové ovládání a už mám jenom náhradní klíč bez něho. Dá se dokoupit dálkové ovládání a naprogramovat? Případně kde? Děkuji

• 1 odpověď
    • 2,4tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Huky88,

Ahoj mam takovy problem na Citigo dnes se mi zapnul vetrak chladice kdyz jsem dlouho stal nastartovany a uz se nevypnul ani po vyndani klicku porad bezi i kdyz auto uz vychladlo musel jsem odpojit baterku abych ji nevybil.Napojil jsem to na Vag a zadne chyby to neukazuje,kdyz pustim klimu tak chladi a pusti to i druhy vetrak ale ten hlavni se proste nevypne.Nenapada Vas na co se podivat? Diky

• 8 odpovědí
    • 6,5tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem jurdadavid,

Šel by hodit do citiga klimakmpresor z Fabie III, která má stejné motory? Je možné, že má vyšší výkon a tím by se vyřešil problém s mojí málo chladící klimatizaci? (někde na foru fabie III tady na skodahome jsem cetl, že fabie III mají ve všech benzínech nakonec stejné klimakompresory) Byly by potíže s ŘJ, nebo s něčím jiným? Bude to vůbec k něčemu? Nebo jiný nápad jak popohnat výkon klimatizace? Otravuju s tím stále, protože mě čeká cesta na dovolenou a ja už prostě to auto snad kvůli tomu i prodám :-/

• 2 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem mbrazdil,

Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit, kde u 5D Citiga najdu a jak se dostanu do pojistkové skříně? Podle návodu z toho nejsou vůbec moudrý a vůbec nic takového tam snad ani nemám ...

• 1 odpověď
    • 8,1tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.