@vormen neda mi nereagovat na tvoj prispevok...
To ze je stale vysoky pocet ludi, co to kupi nie je o kvalite a vybornosti. U skody skor u tradicie a neznalosti (ako u mna) ze vobec neriesia veci, co sa u nich objavuju roky dokola ako vady, ktore maju viare modeli. Plati to na cely vw koncept. Nie som neprajnik, ale sklamany zakaznik, co mozno vnima veci z technickeho hladiska, kedze je to oblast v ktorej posobim a dokazem registrovat aj veci, co mozno bezny laik nie.
Hlavne co je zarazajuce, ze vady, nie banalne, sa ani po rokoch nevyriesili a opakuju sa napriec znackami a modelmi spadajuce pod VW koncept. Pritom mnohokrat by stacilo stopnut vyrobu toho dielu, modifikovat ho, ci byt ferovy voci zakaznikom a priznat si chybu.
Len uvediem. G13 chladiaca, ktoru dostalo moje auto v 2019 a o probleme s nou sa vedelo v 2016/2017 a popisal to aj Vaculik veselo davali do aut do 2020. Po prechode na G12 evo kolkych majjitelov aut v zaruke s tou chladiacou kvapalinou a nastevujucich autorizak oboznamili s tym, ze to treba vymenit, ci dokonca sa podujali vymenit na svoje naklady pocas zaruky? Som si isty, ze nula!
Ved po zaruke z nich skasneme peniaze pri rieseni upchaneho radiatora kurenia a inych komponentov. U mna 1500 eur. A takych veci je na aute viac.
A ako teba tesi kazda jazda, tak mna tesi kazda cesta, ktora neskonci servisom :)
Aktualne na vymenu zhavic (ok, spotrebna vec, ale predchodcovia dokazali odjazdit 2x tolko km z povodnym dielom), SOS nefunguje od dovolenky(to sa opakuje kazdy rok akonahle auto opusti republiku), Nasledky degradovanej G13 su na aute dodnes a uz sa prejavuje aj nevracajuci sa spojkovy pedal z casu na cas - samozrejme valcek na vymenu. Tie valceky sa seru uz 15 a viac rokov.
Takze za 6 rokov pouzivania je to za mna suverejne najhorsie auto, ktore som vlastnil, mal moznost pouzivat
A myslim si, ze to auto dizajn, priestor, jazda super, no vdaka laksnemu pristupu a nevyriesenym problemom je kvalitativne jedno z najhorsich.
Od
csabac ·