Přejít na obsah

Motor 36,8 kWh - 1° Automat

Lithium-iontová baterie s kapacitou 36,8 kWh zajišťuje dojezd 225–274 km v cyklu WLTP

• Aktuální příspěvky

• Mně se to ve výpisu chyb neobjevilo a asi ani ten vykřičník (spíše jsem ho měl u abs závady), ale dojížděl jsem třeba po parkovišti nebo k semaforu a najednou jsem zjistil, že motor neběží.
    • Volvo odhalilo pro svůj model Volvo ES90 některé nové specifikace a vypadá to, že sedan dostane oproti EX90 jednu zásadní aktualizaci. ES90 běží na nové, sofistikované elektrické architektuře, což z něj dělá monstrum s celkovým dojezdem a nabíjením. ES90 ujede 700 km na nabití v testovacím cyklu WLTP. Přesto zde ani nejde o rozsah. Co by vás mohlo zajímat? Volvo také oznámilo, že ES90 bude používat 800voltovou elektrickou architekturu. Většina EV dnes pracuje kolem 400 voltů. Porsche Taycan, Tesla Cybertruck, Lucid Air a téměř každý Hyundai/Kia/Genesis EV (kromě Kona a Niro) používají systémy třídy 800 V nebo vyšší, a pokud […] Článek Volvo ES90 2025 má dojezd 700 km, ale to není ta nejlepší část se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • dnes jsem by na servisu s fábkou ve škodovce a poptal jsme se prodejce, jak je to s těma akustickým bočníma sklama v K2. Tak výbava Exclusive Selection byla od počátku braná jako náhrada L&K, která bude už pouze u Superbu, tzn. max. výbava s tím, že s akustickýma sklama se automaticky počítalo, měli je prej všechny kusy K2 této výbavy až do začátku prodejů verze Sportline( která je také má), to bylo asi prý do půlky roku 2024, pak začal být skel nedostatek, nyní se dávají pouze pokud je zrovna na lince těch skel dostatek, dokonce mi ukazoval jeden z prvních ceníků K2, kde jsou u této výbavy i napsané, bohužel v novějších cenících se už skla neuvádí, protože Škoda není schopná momentálně garantovat jejich včasné dodání. To vysvětluje i to, že ve všech okolních státech se dají doobjednat jako příplatková výbava, ale u nás vůbec. Momentálně je problém i u Sportline s jeho 19" ALU kolama, když je chcete, tak čekáte i rok, pokud si připlatíte za 20" máte auto za 5měsíců...
    • Jaký protokol máte nastavený u Octavia 3  rok 2019? Volant ani zobrazení třeba dveří nefunguje.
    • Ja nemam conerů, tak nemohu moc odpovidat na Vaše přispěvky  mam obyčejne led světla - ne bi -ledy   Nevite nahodou, namontuji mi v AS led žarovky h8 k mlhovek a nakoduji včetně cornerů ?
  • Vytvořit nový...