Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Podvozek

1. Zahájeno uživatelem p2p,

Dneska jsem si pujcil SUP 4 s DCC a prekvapilo mne jak hlucny podvozek je... Oproti SUP 3 s DCC je to znatelny rozdil... Zkousel jsem jak konfort, sport a normal a bylo slyset skoro kazdou nerovnost... Mate nekdo stejnou zkusenost...

2. Zahájeno uživatelem bobesh,

Nemuzu si pomoci, ale oproti S3 se nemohu zbavit pocitu, ze hluk od podvozku je u S4 vyssi. Nejedna se jenom problem s DCC tlumici (na ten se budu ptat v servise, nicmene pochybuji, ze s tim skodovka nekdy neco udela), ale mam pocit ze i hluk od pneumatik je hodne slyset. Chtel jsem se zeptat zda ma nekdo z Vas zkusenost s vytlumenim podbehu u firem jako AHIFI nebo podobnych. Jak moc se znizila hlucnost? Jak se zarukou? Co kila navic atd. Dekuji

• Pozitivní
    • 4 odpovědi
    • 777 zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Hampejz,

ahoj, přemýšlím, že pustím svou B8 BiTDI, která je super a posunu se směrem k modernějšímu vozu. Dneska jsem byl projet 142kw a krom toho, že mi to přišlo slabé, tak mi přišly slabé brzdy. Je rozdíl proti TSI BiTDI v brzdách? Případně dával někdo jiné třeba 4 pístky či tak něco, co funguje?

4. Zahájeno uživatelem bobesh,

Ahoj. Prave jsem si privezl novy S4 L&K 2.0 TSI 195kW na R19. Predepsane tlaky pneu jsou vpredu i vzadu 2.9. To mi prijde hodne vysoko a predpokladal bych ze je to kvuli ekologii a spotrebe. Na jaky tlak prosim hustite Vy? Diky za odpovedi.

5. Zahájeno uživatelem tomashewk,

Ahoj, doporučili byste prosím, kde sehnat rezervní dojezdové kolo pro SIV? Kola tam mám nyní 8.0JX19 ET44 / 235/40 R19 96W. 1) Máte pozitivní zkušenost s nějakým eshopem? 2) Musím koupit kolo přesně na ten typ vozidla? Nebo jsou nějaké obecné ukazatele, podle kterých mohu kolo kupovat? Má to vůbec cenu se tahat s rezervním kolem? Nebo stačí jen ta opravná sada? Je pravda, že už jsem nepíchnul ani nepamatuju. Ale znáte to, když zrovna nemám rezervu, tak píchnu ještě určitě nějakým devastujícím způsobem.

6. Zahájeno uživatelem mito7,

Máte někdo zkušenosti se senzory tlaku v pneu? Nazul jsem zimní kola vč. nových senzorů a auto je nevidí. Musí se někde resetovat a najít nové na zimních kolech?

7. Zahájeno uživatelem DavidZP,

Zdravím Vás, přicházím s dotazem, zda Vám také tak pískají brzdy? V servisu řešeno, ale prý je vše v pořádku. Pískání při dobržďování a zastavování mi přijde čím dál hlučnější a častější. (Ze začátku pouze po delší době jízdy, nyní už stále) Občas když zastavuji někde, kde kolem stojí lidé se už stydím zabrzdit, abych nepoutal pozornost.. 😄 Najeto mám kolem 6 tisíc, auto je parkované v garáži, brzdy nejsou orezlé, kvůli pískání je pravidelně beru vapkou důkladněji, zda to není třeba nějakou nečistotou, ale bez účinku. Dnes se k pískání přidal i další zvuk - hučení. Zatím se to projevuje pouze při odbočování vlevo pod úhlem +- 90 stupňů a mírném brž…

8. Zahájeno uživatelem mito7,

Jak je to s pohonem 4x4 u Superbu. Zastavuje se kardan v případě nepoužívání čtyřkolky? Jako to má Audi quatro ultra? Nebo se točí stále.

• 1 odpověď
    • 894 zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem bubaak,

Ahoj, rešim teď nákup sady kompletních kol a není mi přesně jasné jaké všechny rozměry smím na zimní pneu využít. Oficiální odpověď z autorazivaného servisu je vše co najdu v TP (což se mi ale nezdá jak například na 19 ky jeste dám řetězy?) V TP mám pro M+S jen 2 rozměry: 215/55 R17 94V M+S 7,5JX17 ET41 215/55 R17 94V M+S 7,0JX17 ET43 Jako letní momentálně využívám: 235/45 R18 94W / 8.0JX18 ET44 S letními jsem velmi spokojen a příjde mi to jako dobrý kompromís mezi 245/40 (R18) co jsem měl na předchozím vozidle (to byl to kostitřas) a zimními pneu což byly R17 na profilu 50. Teď otázka, má někdo profil 55 a jak …

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.