Podvozek
9 témat v tomto fóru
-
Dneska jsem si pujcil SUP 4 s DCC a prekvapilo mne jak hlucny podvozek je... Oproti SUP 3 s DCC je to znatelny rozdil... Zkousel jsem jak konfort, sport a normal a bylo slyset skoro kazdou nerovnost... Mate nekdo stejnou zkusenost...
-
-
- 320 odpovědí
- 65,3tis zobrazení
- 18 sledujících
-
-
-
Nemuzu si pomoci, ale oproti S3 se nemohu zbavit pocitu, ze hluk od podvozku je u S4 vyssi. Nejedna se jenom problem s DCC tlumici (na ten se budu ptat v servise, nicmene pochybuji, ze s tim skodovka nekdy neco udela), ale mam pocit ze i hluk od pneumatik je hodne slyset. Chtel jsem se zeptat zda ma nekdo z Vas zkusenost s vytlumenim podbehu u firem jako AHIFI nebo podobnych. Jak moc se znizila hlucnost? Jak se zarukou? Co kila navic atd. Dekuji
-
-
- 4 odpovědi
- 777 zobrazení
-
-
ahoj, přemýšlím, že pustím svou B8 BiTDI, která je super a posunu se směrem k modernějšímu vozu. Dneska jsem byl projet 142kw a krom toho, že mi to přišlo slabé, tak mi přišly slabé brzdy. Je rozdíl proti TSI BiTDI v brzdách? Případně dával někdo jiné třeba 4 pístky či tak něco, co funguje?
-
- 0 odpovědí
- 332 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj. Prave jsem si privezl novy S4 L&K 2.0 TSI 195kW na R19. Predepsane tlaky pneu jsou vpredu i vzadu 2.9. To mi prijde hodne vysoko a predpokladal bych ze je to kvuli ekologii a spotrebe. Na jaky tlak prosim hustite Vy? Diky za odpovedi.
-
-
- 30 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, doporučili byste prosím, kde sehnat rezervní dojezdové kolo pro SIV? Kola tam mám nyní 8.0JX19 ET44 / 235/40 R19 96W. 1) Máte pozitivní zkušenost s nějakým eshopem? 2) Musím koupit kolo přesně na ten typ vozidla? Nebo jsou nějaké obecné ukazatele, podle kterých mohu kolo kupovat? Má to vůbec cenu se tahat s rezervním kolem? Nebo stačí jen ta opravná sada? Je pravda, že už jsem nepíchnul ani nepamatuju. Ale znáte to, když zrovna nemám rezervu, tak píchnu ještě určitě nějakým devastujícím způsobem.
-
- 5 odpovědí
- 736 zobrazení
- 2 sledující
-
-
Máte někdo zkušenosti se senzory tlaku v pneu? Nazul jsem zimní kola vč. nových senzorů a auto je nevidí. Musí se někde resetovat a najít nové na zimních kolech?
-
-
- 8 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím Vás, přicházím s dotazem, zda Vám také tak pískají brzdy? V servisu řešeno, ale prý je vše v pořádku. Pískání při dobržďování a zastavování mi přijde čím dál hlučnější a častější. (Ze začátku pouze po delší době jízdy, nyní už stále) Občas když zastavuji někde, kde kolem stojí lidé se už stydím zabrzdit, abych nepoutal pozornost.. 😄 Najeto mám kolem 6 tisíc, auto je parkované v garáži, brzdy nejsou orezlé, kvůli pískání je pravidelně beru vapkou důkladněji, zda to není třeba nějakou nečistotou, ale bez účinku. Dnes se k pískání přidal i další zvuk - hučení. Zatím se to projevuje pouze při odbočování vlevo pod úhlem +- 90 stupňů a mírném brž…
-
-
- 9 odpovědí
- 2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahoj, rešim teď nákup sady kompletních kol a není mi přesně jasné jaké všechny rozměry smím na zimní pneu využít. Oficiální odpověď z autorazivaného servisu je vše co najdu v TP (což se mi ale nezdá jak například na 19 ky jeste dám řetězy?) V TP mám pro M+S jen 2 rozměry: 215/55 R17 94V M+S 7,5JX17 ET41 215/55 R17 94V M+S 7,0JX17 ET43 Jako letní momentálně využívám: 235/45 R18 94W / 8.0JX18 ET44 S letními jsem velmi spokojen a příjde mi to jako dobrý kompromís mezi 245/40 (R18) co jsem měl na předchozím vozidle (to byl to kostitřas) a zimními pneu což byly R17 na profilu 50. Teď otázka, má někdo profil 55 a jak …
-
-
- 8 odpovědí
- 2tis zobrazení
- 2 sledující
-