Přejít na obsah

Motor 2.0 TSi

Vrcholná verze motoru 2,0 TSI s výkonem 195 kW a pohonem všech kol

• Aktuální příspěvky

• Bohuzel mi vadi, ze se nedaji slozit sedacky do roviny. Mam 5.mistneho Kodiaqa a zatim nevim jak to vyresit, aby se v nem dalo prespat. A take jsem dnes ke svemu prekvapeni zjistila, ze topeni funguje  bohuzel daleko hur ( velmi slabě), ve srovnani  s mym  puvodnim autem VW Passat, ktery byl 20.let stary. A to je venku jeste relativne teplo.
    • Zdravim.Vlastnim superb 3,  2,0 Tdi,140 kW,2019 facelift a mam ten ist problem….po nastartovani sa neaktivuje tempomat a nefunguje klakson.Po vypnuti motora a znova stlaceni tlacidla start je zase vsetko funkcne OK.🙈😉✋
    • Dobrý večer poprosil bych o radu..na mě ovčí 1.9 TDI 81 kW špatně fouká ventilátor někdy v pohodě jedny jakoby nemohl..jde o kabinový v létě když jsem nastartoval apo chvilce zapnul Klímu tak se rozjel na ples pecky a během chvilky jako by se uzavřel a nefoukal skoro vůbec tak jsem zapnul topení a a zase se rozfoukal pak jsem postupně ubíral teplotu do doby než sepla klima a šlapalo celkem dobře ne ale jak by melo..a teď v zimě když pustím topení tak stejný problém  ale ani se nerozjede na plno jen tak pofukuje mám v autě climatronic.. předem díky za rady ...
    • Jen houšť, alespoň zbývá budget na tankování se slevou.. 😁🥂
    • Pokud by to byla pravda s tou stabilitou AA, tak heureka a jedu do servisu 🙂
  • Vytvořit nový...