Ostatní
co se jinam nehodí
3 témata v tomto fóru
-
Elroq je prvním vozem značky Škoda, který se nese v duchu designového jazyka Modern Solid. Poprvé se tu tak zákazníci setkají například s novou maskou chladiče Tech-Deck Face, která je minimalistickou evolucí tradiční masky vozů Škoda, nebo s nápisy Škoda, které na kapotě či volantu nahrazují původní kulaté logo. „Škoda Elroq je naším prvním čistě elektrickým modelem v segmentu kompaktních SUV, který je nejrychleji rostoucím a nejprodávanějším subsegmentem v Evropě. Široký výběr velikostí baterií a vynikající koeficient odporu vzduchu umožňují dojezd více než 560 km. Rozsáhlá standardní výbava zahrnuje nejmodernější asistenční systémy,“ představuje novinku Klaus Zell…
-
-
- 33 odpovědí
- 7,8tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
-
Zdar, měli jsme v plánu krátkou dovolenou na pomezí DE/PL (cca 620 km z Prahy) a jelikož na nový vůz stále čekám (starý Kodiaq prodávám), tak jsem si vypůjčil na cestu Elroq Sportline 82 (asi v dosti plné výbavě, ale nijak blíže jsem to nezkoumal, cena ale byla 1.3 mio). Byl jsem zvědavý, zda to auto to už v pohodě zvládne delší cestu v relativně plném obsazení (3 osoby, pes a zavazadla). Odpověď: zvládlo to a docela v pohodě. Auto jsem doma dobil na cca 99%, dojezd ukazovalo 540 km. Vyrazili jsme z Prahy směr DE, takže v dálničním tempu 110 - 130 km/h (120 v DE už mi přijde jako běžná maximální rychlost), první zastávka v půlce trasy p…
-
-
- 24 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
RS: Rychlá, zábavná, praktická. Škoda Elroq RS je tu - Škoda Storyboard
-
- 0 odpovědí
- 286 zobrazení
-