no dorabal som to dost davno a pravdu povediac to chcem este prerobit...na pravej strane ak si dobre pamatam tam zas priprava bola a na lavej nie. na tej lavej som tam musel navrtat srobovaciu maticu. na tej pravej strane ma ta predpriprava samizda akoby vystupok a v nom su 3 "zarezy" a priamo do nich idu 3 vystupky z toho oka a ano samozrejme jeden srob. spravili to podla mna preto aby sa to oko nemohlo pretočiť. tam kde ja mam len srob na lavej strane to sice dotiahnes ale pokial by si tam dal dake popruhy co ti drzia tazky tovar tak to oko sa moze zacat jemne pretacat.
@fsociety19x a to nové oko tam prichytávaš skrutkami, resp. je tam predpríprava, či dokonca oko pod tapacírom?
To nemám vyrezané a ani som to neriešil po dorábke, ale som zvedavý.
tuto fotku si tu uz samizda daval. vobec to neber tak ze sa potrebujem hadat alebo co, ak to tebe licuje, ako som pisal fajn len asi pre nieco tam na origo diely tie diery su a preto je asi vhodne na to mysliet ked to bude niekto dorabat. druha vec licuje ti to aj pod tou podlahou?
nie ze by som isiel hladat ihlu v kope sena, moze to byt len tien ale tuto sa mi nezda ze by ten koberec bol uplne pri podlahe...