rampik Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Zdravim. Než uložim letní alu k zimnímu spánku, chtěl bych je vypucovat. Máte někdo zkušenost, čim to jde nejlíp a bez špatných následků? Co technický benzín? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Jestli myslis neco takoveho http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/cisteniKol.htm Tak je to perfektni.Uz jsem si je takto umyl a nemusis dávat 300 za nejake cistice kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Zdravim. Než uložim letní alu k zimnímu spánku, chtěl bych je vypucovat. Máte někdo zkušenost, čim to jde nejlíp a bez špatných následků? Co technický benzín? Díky Já používám čistitč AL disků firmy ArmorAll.Na benzínkách jsou k dostání kvalitní čističe i od jiných firem.Technický benzín může zmatovět (ale nemusí) krycí lak na disku-je potřeba to vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Jestli myslis neco takovehohttp://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/cisteniKol.htm Tak je to perfektni.Uz jsem si je takto umyl a nemusis dávat 300 za nejake cistice kol. Tak to je dost dobrý. Jen bych ale ještě po očištění doporučil kola naleštit leštěnkou na karoserie nebo voskem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rampik Vloženo 1. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Jestli myslis neco takovehohttp://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/cisteniKol.htm Tak je to perfektni.Uz jsem si je takto umyl a nemusis dávat 300 za nejake cistice kol. No vypadá to neuvěřitelně. Dík za radu. Hele a neudělá to nic zlého ani po delší době? Jako malej jsem si vyleštil pionýra nejakym revolučnim připravkem. Nejdřív sem byl nadšenej jak to čistilo. A za pár dní mi slezla barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 (editace) Muj napad to nebyl no,ale mam to umite jiz 1 mesic a barva drzí Jako za cenu 70kc to umylo perfektne.Ano nalestil jsem to jeste voskem na met.laky a jeste musim natrit pneu Editováno: 15. Prosinec 2007, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Vapka a osušení volně na vzduchu mě zatím nikdy nezklamali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 spolehlivě čistí milit na disky nebo coyote na disky,obojí kolem 70 kč,pak je opláchnu proudem vody,usuším navoskuju běžným voskem na karoserii,gumy nastříkám silinolem,rozetřu,poslední pohled - a do sklepa s nimi na stojan,pak až na jaře,sundám z nich igelit a jsou jak nové!opravdu škoda že není přípravek na obnovu vzorku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 tak to jsem břídil. omylu smetakem jarovu vodu necham oschnut a fuk do roha garaže na sebe a nazdar na jaře. jo ještě jich přikryju a´t dobře spinkaju. Na ten vzorek to by bodlo. Nastříkat a po zimě jako nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 JJ, mohl by už někdo konečně prorazit s výrobkem: příruční protektorovací sprej za 70,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Ja myju wapkou ,cisticem na kola (momentalne SHERON),pak wapka a pak jarova voda..A kola jsou jak novy...Samozrejme spinu nenechavam zachazet do extremu..Meju cely auto,v lete, tak 1x za 14 dni - 3 nedele.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 (editace) škoda že není přípravek na obnovu vzorku Ale je,rika se mu penize.. Editováno: 2. Prosinec 2007, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 JJ, mohl by už někdo konečně prorazit s výrobkem: příruční protektorovací sprej za 70,- Kč protektory na oktu nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 škoda že není přípravek na obnovu vzorku Ale je,rika se mu penize.. já myslel něco jak píše Komárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 protektory na oktu nechci Já bych je klidně bral - zadarmo! A jak se řiká : kdo je moc vybíravej = přebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Já bych je klidně bral - zadarmo! A jak se řiká : kdo je moc vybíravej = přebere já protektory taky nee,jednou mi kolega z pneuservisu ukázal rozdíl a fakt se mi to nelíbilo,takže poslední protektory jsem měl na favoritu.byl tam hlavně váhovej rozdíl kolem 1.5 kg na gumě,navíc bez disku guma sama nestála a origo jo,nejvíc padlo závaží na protektor než na novou gumu,hlavně málokdy se podaří vyvážit protektory na nulu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Já bych je klidně bral - zadarmo! A jak se řiká : kdo je moc vybíravej = přebere Já si rád vyberu. A zadarmo ani kuře nehrabe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stradivari Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Jestli myslis neco takovehohttp://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/cisteniKol.htm Tak je to perfektni.Uz jsem si je takto umyl a nemusis dávat 300 za nejake cistice kol. Zajímalo by mně proč tento "ZÁZRAČNÝ" čistič má v návodu napsáno: NEPOUŽÍVAT NA HLINÍKOVÉ A LAKOVANÉ SOUČÁSTI!!!???????????? Určitě to těm diskům neublíží??? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Taky by mě na 100% zajímalo, jestli to ty kola přežijou, když se to umyje tím čističem na kamna. Mě děsí to, že je to ještě tučně zvýraznění. Asi to zkoušet nebudu. http://www.krbo.cz/cinolcistic-krbu-a-kamen-p-599.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Zajímalo by mně proč tento "ZÁZRAČNÝ" čistič má v návodu napsáno: NEPOUŽÍVAT NA HLINÍKOVÉ A LAKOVANÉ SOUČÁSTI!!!???????????? Určitě to těm diskům neublíží??? ... Hele ja to nikomu nenutim ,ty si kup treba cistic za 300.Ja to zkusil ,barva i disky drzí,tak co,funkcnost to splnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Tak vono na přípravcích na kola je taky napsáno, že to na nich musí být max 2minuty takže to bude podobná sračka jako tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Hele ja to nikomu nenutim ,ty si kup treba cistic za 300.Ja to zkusil ,barva i disky drzí,tak co,funkcnost to splnilo OK jen si myslím, že ze srandy to tam napsaný není a jednou za uherský rok se to dá použít. To takhle kamoš si jednou koupil na lak Tempo a od té doby nic jiného nepoužíval, na mé rady a leštěnky se ofrňoval, že je to drahé až si lak pěkně obrousil. Čim čestěji to používal tím to bylo horší Mě zatím stačil ten jar a teplá voda. Jedu tak ať brzdím minimálně a i když někdy na to musím dupnout tak nemám po sezóně liťáky černý jako kamna. Nic proti každý má jiný styl jízdy, např švagřík má desky tak na 40tkm a liťáky má černé po ujetí 50km od umytí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 OK jen si myslím, že ze srandy to tam napsaný není a jednou za uherský rok se to dá použít. To takhle kamoš si jednou koupil na lak Tempo a od té doby nic jiného nepoužíval, na mé rady a leštěnky se ofrňoval, že je to drahé až si lak pěkně obrousil. Čim čestěji to používal tím to bylo horšíMě zatím stačil ten jar a teplá voda. Jedu tak ať brzdím minimálně a i když někdy na to musím dupnout tak nemám po sezóně liťáky černý jako kamna. Nic proti každý má jiný styl jízdy, např švagřík má desky tak na 40tkm a liťáky má černé po ujetí 50km od umytí. A já pořád nevěděl od čeho jsou ty Litiny ve předu, tak černý - njn. moc brzdim (nejspíš) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 A já pořád nevěděl od čeho jsou ty Litiny ve předu, tak černý - njn. moc brzdim (nejspíš) To že jsou černé je první fáze pak následuje fáze druhá - pečení liťáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 To že jsou černé je první fáze pak následuje fáze druhá - pečení liťáku hhh.. Již odteď budu plynule dojíždět a drzdit minimálně, nejlépe vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.