PTiCA Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 vice zde: http://www.skoda-fabia-club.cz/index.php?id=385 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 To se kluci poserou Svoje xenoni nevymenim ani za nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 nádhera.opravdu se mi líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 wow jen jsem zvědav na cenovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 nevypadají zle...ale jak origo xenony jsou the best!! a bixenony jsou best of the best. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 vypadaji fajnově, ale chtělo by to vidět jak šajní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura.mc Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Hmm, hnedka jdu pro ně ;-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Začínam šetriť... to je nádhera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 jj me libi, uzu sem psal na fabia clubu i kdyz bych si je stejne predstavoval jeste jinak ale designove je povazuju za asi nejhezci, potom TYC, pak serie s cernejma rameckama a pak xenony :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 ooooooo mrdózníííííííí a to uprostřed je xenon bo je pod tím žárovka??? a už by taky někoho mohlo napadnout vypotit nějaký pořádný světýlka dozadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 proc bi-xenon :: dyk tam je extra parabola pro dalkove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 proc bi-xenon :: dyk tam je extra parabola pro dalkove jo jo to jo, ale tlumený jsou xenoooo nebo je pod tou čočkou žárovka jako u TYC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 to se zatim neviii ale podle me tam bude normalne patice na H7 a bud tam das zarovku nebo xenon stejne jako u TYC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 nooo tak to vypada moooc pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Tak ty světla nemaj chybu. Jsem zvědavý na nějaký foto těch angelů když jsou zapnutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 amogh: Ty jsi rejpal Poradi u me je jasne... origo xenon, pak tyhle, pak serie chromova, pak TYC a pak uz nic Ale prekvapive se mi tyhle libej vic v cernym nez ve chromu No jsem zvedav na realny fotky na aute... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Poradi u me je jasne... origo xenon, pak tyhle, pak serie chromova, pak TYC a pak uz nic Já jsem si zrovna tenhle týden říkal kdy někdo vyplodí angel eyes na Fabku, ale tyhle mě teda zrovna nenadchnuly, představoval jsem si je trochu jinak, takže souhlasím s Martinoslavem, origo xenon na prvním místě a dál zustávají na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Mě se líbí, a pokud by za čočkou byl xenon tak super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No klucí já nevím,ale když jsem viděl jak svítí ty vaše TYC tak už bych asi měl několikrát zbořený předek od zvěře... Jsem zvyklej na origo xenony a ještě ty xenony v dálkách (amogh-proto jsem psal bi-xenony, nebo je lepší napsat di-xenony nebo duo-xenony?) a už kolikrát mě to zachránilo když jsem si to tak pěkně šinul krajinou a v dáli jsem uviděl očička... nebo spíš nedávno jsem myslel že vidím medvěda...neskutečnej jelen...jsem se málem p..ral strachy že mi tam vběhne...ale asi si říkal á taky kolega paroháč. Sorry za trochu toho OT Ale je pěkné že světla pěkně vypadají když pak jejich účelnost je =0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Ty TYCky jsem svitil nevidel, ale je pravda, ze kluci rikali, ze to je bida... Na tyhle jsem popravde docela zvedav Libi se mi vic nez TYCky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Ty TYCky jsem svitil nevidel, ale je pravda, ze kluci rikali, ze to je bida... Na tyhle jsem popravde docela zvedav Libi se mi vic nez TYCky tak, tak, pokud by tyto svítily v případě, že za čočkou bude xenon, stejně jako origo xenon - super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Ty TYCky jsem svitil nevidel, ale je pravda, ze kluci rikali, ze to je bida... Na tyhle jsem popravde docela zvedav Libi se mi vic nez TYCky TYC nesvítily jako ksenón, ale tak stejně jako origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No ale obyc halogenovy lampy prece nesvitily vubec spatne.... A o problemu se svetlem u TYCek jsem slysel z vice stran...? Mozna asi proto, ze od toho lidi ocekavali vic, nevim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Taky si myslím že origo halogeny svítily dobře,ale xenon je xenon..už bych neměnil... a kdybyste viděli to krásně modré světýlko na těch dálkových.. Myslím že ty TYC i na nejvyšší polohu svítí hodně do země a to světlo nic moc... Tak jak se k tomu vyjádříte vy co máte TYC??jak je to ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Ja bych menil okamzite Treba za ty projektorovy svetla To musi byt sleha maximalni Neoslnujou a na vozovku ti zobrazi jakejkoli obrazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.