marekkona Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 CHCI NAMONTOVAT DVEŘNÍ ČERVENÁ SVĚTLA.PROSÍM JAKÝ JE POSTUP PŘI MONTÁŽI.FAB CLASIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 ja soom nemontoval, iba som potiahol kabliky od stropneho svetla idu za odkladacou schrankou a na tu cervenu odrazku som prilepil leddiodu. fugnuje a vyzera skoko ako origo a naklady cca 40 sk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 sú dva spôsoby, jeden je napojiť to podľa starej schémy na komfortku cez rele a druhý ako písal multipas, na stropné osvetlenie, tak to majú myslím fabky po facelifte. na tom druhom spôsobe sa mi páči že svetlo pomaly zhasne na rozdiel od systému s relé kde po zavretí dverí svetlo hneď zhasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 (editace) ja soom nemontoval, iba som potiahol kabliky od stropneho svetla idu za odkladacou schrankou a na tu cervenu odrazku som prilepil leddiodu. fugnuje a vyzera skoko ako origo a naklady cca 40 sk. To vyzera zaujimavo nemohol by si to bližšie popisať? Editováno: 15. Únor 2007, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 ja soom nemontoval, iba som potiahol kabliky od stropneho svetla idu za odkladacou schrankou a na tu cervenu odrazku som prilepil leddiodu. fugnuje a vyzera skoko ako origo a naklady cca 40 sk. Kde že jsi se na ty kablíky na stropní světýlko napojil? Za odkládací schránkou nebo až u světýlka? Nechce se mi totiž zas kuchat stropnici a pul auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 tie kabliky idu poza odkladaciu schranku presnejsie sa pripajaju do zhluku kablov pri klapkach vnutornej ventilacie. najdes ich tak ze das dole stropne svetlo a podla farby ich najdes aj dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Farbu si najdu, mám chytrou knížku, jen mě zajímalo kde ses napojoval. Takže jsi ten drát(y) prostě kousek odizoloval, napojil se a paralelně ke stropnímu světýlku zapojil světlo do dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 presne Hm, tak já to vyzkouším, ještě teda vybádat jaké diody, ani nemám tušení jak se značí a zkusím to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 budes si pytat "vysoko svietive biele diody na 12v" pravdepodobne ti k nim daju aj odpor. alebo si kup cervene a v tej odrazke by potom asi tak neziarili v trede ako mne. ale to je drobnost, hlavne ze to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 budes si pytat "vysoko svietive biele diody na 12v" pravdepodobne ti k nim daju aj odpor. alebo si kup cervene a v tej odrazke by potom asi tak neziarili v trede ako mne. ale to je drobnost, hlavne ze to funguje mnohokrát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 na lavej strane sa možeš napichnuť na BSG a na pravej na tie kabliky k svetielku aby si nemusel tahat kable naspet cez palubku. do tych odraziek daj vysokosvietive červene, bude to take sytejšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 na lavej strane sa možeš napichnuť na BSG a na pravej na tie kabliky k svetielku aby si nemusel tahat kable naspet cez palubku.do tych odraziek daj vysokosvietive červene, bude to take sytejšie S těma červenýma jsem si to říkal, myslím, že bílé svítí moc jako jeden bod. Ale jak se napojit k BSG vážně netuším-vím kde hledat, ale jak se napíchnout ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 najlepsi je na to skalpel. z boku narezes buzirku kapku potiahnes cca 5 mm a rez ukoncis. tym padom budes mat odhaleny med. kabel z jednej strany a uz potom iba naviazes tvoj novy a prebehnes letovackou. tod u mna takyto postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 já sem do origo odrazky vrtl 3 díry dal tam ledky na každou odpor 680 ohmů a připojil to na stropní světlo a paráda bohužel opět nemám foto někde se stratily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 najlepsi je na to skalpel. z boku narezes buzirku kapku potiahnes cca 5 mm a rez ukoncis. tym padom budes mat odhaleny med. kabel z jednej strany a uz potom iba naviazes tvoj novy a prebehnes letovackou. tod u mna takyto postup Jj, tenhle postup jsem viděl když mi paní Zagorová a kol. dělali MaxiDot Jsem vážně natěšenej, jen co se uzdravím a budu mít chvilku, jdu na to! Je to toitž jedna z posledních věcí co mi na Hráškovi chybí ke spokojenosti...teď, za chvíli se najde něco dalšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 já sem do origo odrazky vrtl 3 díry dal tam ledky na každou odpor 680 ohmů a připojil to na stropní světlo a paráda bohužel opět nemám foto někde se stratily A to Ti ty ledky jakoby koukaj skrz odrazko ven? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 já sem do origo odrazky vrtl 3 díry dal tam ledky na každou odpor 680 ohmů a připojil to na stropní světlo a paráda bohužel opět nemám foto někde se stratily A to Ti ty ledky jakoby koukaj skrz odrazko ven? jo koukaj ale jen konce takže takže pokud sou zhaslé tak to nepoznáš a večer to vypadá super jinak sem tam dal led 5mm asi bych už volil 3mm bohatě stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 jo koukaj ale jen konce takže takže pokud sou zhaslé tak to nepoznáš a večer to vypadá super jinak sem tam dal led 5mm asi bych už volil 3mm bohatě stačí Oká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Heled prosim te nams fotky jak to vypada v te odrazce???Rad bych to videl jak to vypada protoze tenhle napad me zaujal.Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Mozno budem na smiech,ale chcel by som vediet kde najdem ´´TO´´ co to vnutorne svetlo zapina.Teda spinac abo nieco take.Pohlad na schemy mi nic nehovory Takze po ´´lopate´´ poprosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 (editace) Mozno budem na smiech,ale chcel by som vediet kde najdem ´´TO´´ co to vnutorne svetlo zapina.Teda spinac abo nieco take.Pohlad na schemy mi nic nehovory Takze po ´´lopate´´ poprosim TO čo to zapína je jednotka BSG na základe signálov z dverných snímačov, klúčika v spínačke a poprípade komfortky. BSG je nad lavou nohou keď dáš dolu kryt nad nohami, ide z nej moc káblov Editováno: 27. Únor 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 inak, k tomu vedeniu káblov z A stlpika prikladám foto, vyzerá to tak že ten káblik sa od spodu moc nedá dosiahnuť resp rozumne napojiť, takže by som odporučil tú BSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Mozno budem na smiech,ale chcel by som vediet kde najdem ´´TO´´ co to vnutorne svetlo zapina.Teda spinac abo nieco take.Pohlad na schemy mi nic nehovory Takze po ´´lopate´´ poprosim TO čo to zapína je jednotka BSG... BSG, hovoris ? a ja som myslel, ze to zapnu trpaslici vo dverach. vzdy ked otvorim dvere, tak ich zobudim, oni zacnu zazinat svetlo, aby sa pozreli, aky blb ich budi zo spanku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 myslíš svetlušky vyháňajú? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.