Publikováno Květen 7, 200718 r Ahojky všem jen by mě zajímalo jestli je tady někdo z Ústí nad Labem? díky Aismenn Takže tu máme: Aismenn Dragonetti Kodemi Culda Blacky Superfatty Vrbic JirkaK (sice přespolní, ale má to kousek ) BadBoy Martinoslav Petan UdaWhite Jirik.DC Mustafa snb-rider Octavius84 Nexus Johanik
Květen 13, 200718 r byl sem asi 2 hodky v sobotu v Praze v chabrech na 5.srazu skodahome. tuhlenc je par fotecek.
Květen 14, 200718 r No já byl taky v Chabrech, ale až v sobotu odpoledne . Do Doks bych jel rád, ale nevím, jestli do zvládnu časově -) . Každopádně v Doksech jsou k vidění zajímavé kousky ..... .
Květen 14, 200718 r Akorát na posledním - VIII. srazu v Doksech nedopadla nejlépe spanilá jízda .....
Květen 15, 200718 r Jinak, když to tak čtu, tak jste na tom bídně u drahých poloviček . To my jsme na tu mojí polovičku dva chlapi , a tak už rezignovala . A dokonce mi občas pomůže umýt autí
Květen 16, 200718 r Doplnte me na seznam taky Taky bych se na vas prijel mrknout Kdyz teda nekde nespadne nejaky letadlo, nebo nebude horet nebo tak neco
Květen 16, 200718 r Doplnte me na seznam taky Taky bych se na vas prijel mrknout Kdyz teda nekde nespadne nejaky letadlo, nebo nebude horet nebo tak neco tak já si dám s tím žhářstvím v sobotu 26ýho vyjímečně pokoj, slibuju jako jiskra jasná
Květen 16, 200718 r Dobre, dekuju Ale na druhou stranu, klidne neco zajiskrit muze, ja to hasit nebudu
Květen 21, 200718 r tak to tam fakt budu jediný sériovka? No potěš Snad do toho nic nevleze, přítelkyně by jela taky, ale psa brát nebudeme bo by s váma všema zatočil
Květen 22, 200718 r Koukám, že se to tady zvrhlo v přehlídku psů . Tak tady je taky náše telátko -). Asi mu budu muset sehnat taky nějakou tu mašli - no a k vánocům nemusím nic vymejšlet .
Květen 26, 200718 r Autor 26.5.2007 se povedl první sraz u Makra Ahojky tak srazík byl na počasí docela dobrý ne? Mě se to docela líbilo a co Vám??? Příště to musí s počasím vyjít!!!! Aismenn
Květen 26, 200718 r srabi, že se nestydíte, sice mě ten slejvák u Povrlů málem odplavil do Labe, o zatopený dvouproudovce směr Makro ani nemluvim, ale dojel jsem s malým zpožděním. Oproti Chabrům to bylo vážně bezva, takže se těším až zas slezem. A přidávám malou fotečku Ps: díky Jirik.dc a Blacky za info o schovce pro zásuvky tažnýho Upraveno Květen 26, 200718 r od superfatty
Květen 26, 200718 r Díky kluci,bylo to super . Příště musíme ale objednat lepší počasí, při dnešním příjezdu bylo docela ďábelský Když jsme tak čekali u Mercedesu,až se bude dát jet,tak jsme tak říkali, jestli někdo dorazí,ale dopadlo to dobře. Jo a ještě,že jsem to dnes nemyl
Květen 26, 200718 r jj kua., slejvak to byl hutnej.Byl sem zmrzlej jako drozd, ale bylo to v poho. Priste jsem pro nejaky posezeni u kaficka. Fotecek mam taky par, ale snad ani nema cenu je nekam davat, pokud nekdo chce, tka mi pisnete poslu je mailikem.
Květen 27, 200718 r Vy jste drsny ja projizdel kolem cca kolem 18.05 a to byl slejvak jak hovado... nechapu kde jste vazli fotky z tak relativne hezkyho pocasi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.