Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojky všem jen by mě zajímalo jestli je tady někdo z Ústí nad Labem? díky Aismenn

Takže tu máme:

Aismenn

Dragonetti

Kodemi

Culda

Blacky

Superfatty

Vrbic

JirkaK (sice přespolní, ale má to kousek ;) )

BadBoy

Martinoslav

Petan

UdaWhite

Jirik.DC

Mustafa

snb-rider

Octavius84

Nexus

Johanik

Ja jsem taky Ustecak ;)

Taky se motám po Ústí s touto bílou babičkou.

post-1144-1178906430_thumb.jpg

No já byl taky v Chabrech, ale až v sobotu odpoledne . Do Doks bych jel rád, ale nevím, jestli do zvládnu časově -) . Každopádně v Doksech jsou k vidění zajímavé kousky ..... . :worthy

Akorát na posledním - VIII. srazu v Doksech nedopadla nejlépe spanilá jízda ..... :doh

...na blikání jsem háklivej, hnedka matlám po světlech nebo dupu na brzdu :palec2:

post-6368-1179215564_thumb.jpg

Jinak, když to tak čtu, tak jste na tom bídně u drahých poloviček :p . To my jsme na tu mojí polovičku dva chlapi , a tak už rezignovala . A dokonce mi občas pomůže umýt autí :p

Doplnte me na seznam taky ;) Taky bych se na vas prijel mrknout ;) Kdyz teda nekde nespadne nejaky letadlo, nebo nebude horet nebo tak neco :(

Doplnte me na seznam taky ;) Taky bych se na vas prijel mrknout ;) Kdyz teda nekde nespadne nejaky letadlo, nebo nebude horet nebo tak neco :(

tak já si dám s tím žhářstvím v sobotu 26ýho vyjímečně pokoj, slibuju jako jiskra jasná lol

Dobre, dekuju :smich::D;) Ale na druhou stranu, klidne neco zajiskrit muze, ja to hasit nebudu :D;)

přijedu taky se psem,doufám že někoho neztrhá.

post-1144-1179693808_thumb.jpg

muj malý pejsky miluje ;)

post-326-1179694196_thumb.jpg

post-6368-1179726941_thumb.jpgTy jo, koukám, tak sraz psů než milovníků škodovek :) Taky beru Mášu!

Takze si tam taky udelame takovou malou zoo :palec2:, takova pekna kulturni vlozka.

tak to tam fakt budu jediný sériovka? No potěš :ninja: Snad do toho nic nevleze, přítelkyně by jela taky, ale psa brát nebudeme bo by s váma všema zatočil ;)

Koukám, že se to tady zvrhlo v přehlídku psů . Tak tady je taky náše telátko -). Asi mu budu muset sehnat taky nějakou tu mašli - no a k vánocům nemusím nic vymejšlet lol:feve: .

• Autor
post-7852-1180113590_thumb.jpg
  • Autor

26.5.2007 se povedl první sraz u Makra

Ahojky tak srazík byl na počasí docela dobrý ne? Mě se to docela líbilo a co Vám??? Příště to musí s počasím vyjít!!!! Aismenn

post-7852-1180204826_thumb.jpg

• Autor

a tady máme majitelé kromě mně já jsem fotil

post-7852-1180205009_thumb.jpg

srabi, že se nestydíte, sice mě ten slejvák u Povrlů málem odplavil do Labe, o zatopený dvouproudovce směr Makro ani nemluvim, ale dojel jsem s malým zpožděním.

Oproti Chabrům to bylo vážně bezva, takže se těším až zas slezem. A přidávám malou fotečku ;)

Ps: díky Jirik.dc a Blacky za info o schovce pro zásuvky tažnýho :D

post-5385-1180206257_thumb.jpg

Upraveno od superfatty

Díky kluci,bylo to super :palec2::palec2::palec2: . Příště musíme ale objednat lepší počasí, při dnešním příjezdu bylo docela ďábelský ;) Když jsme tak čekali u Mercedesu,až se bude dát jet,tak jsme tak říkali, jestli někdo dorazí,ale dopadlo to dobře. Jo a ještě,že jsem to dnes nemyl :)

jj kua., slejvak to byl hutnej.Byl sem zmrzlej jako drozd, ale bylo to v poho. Priste jsem pro nejaky posezeni u kaficka. Fotecek mam taky par, ale snad ani nema cenu je nekam davat, pokud nekdo chce, tka mi pisnete poslu je mailikem. kol5

Vy jste drsny ja projizdel kolem cca kolem 18.05 a to byl slejvak jak hovado... nechapu kde jste vazli fotky z tak relativne hezkyho pocasi :)

Ach jo, skoda, ze jsem tam nemohl byt.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.