pasat Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Po výměně zámků se u pravých dveří musí 2x táhnout za kliku (po odemčení) než se dveře otevřou. Dá se to nějak seřídit a nebo je zámek špatný? Díky Pasat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
click Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 hmm, zajimavy, doufam ze nekdo kompetentni odpovi, mam to same a kupodivu take na pravych dverich take predem diky za odpoved.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 No jo to bych viděl na moc natažený lanko v klice od zámku , musíš vyndat záslepku , nebo zámek klíče a lanko poposunout v klice aby bylo volnější. Zajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Tímto to bohužel není a už začali blbnout i levé zadní dveře... Zámky koupeny nové od clubáka SSL - a ten zatím nereaguje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guru Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 (editace) Mne stacilo vybrat zamok a znovu osadit . Potom pri dotacani skrutky nico cvaklo, zaskocili zapadky pre zamok a potom to islo OK. Zamok ,myslim tym ten pri klucke nie komplet mechanizmus zamykania. Editováno: 16. Listopad 2007, autor: guru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Tímto to bohužel není a už začali blbnout i levé zadní dveře... Zámky koupeny nové od clubáka SSL - a ten zatím nereaguje! No čeče tak to je divný vždy mi to pomohlo ¨a ty zámky byli nový jo no tak to budeš muset vyřešit s tím dotyčným asi. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Tímto to bohužel není a už začali blbnout i levé zadní dveře... Zámky koupeny nové od clubáka SSL - a ten zatím nereaguje! No čeče tak to je divný vždy mi to pomohlo ¨a ty zámky byli nový jo no tak to budeš muset vyřešit s tím dotyčným asi. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 19. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tak je opravdu defektní zámek - bohužel ! Po odemčení se částečně vrátí do zamčené polohy, ale nevím proč. Asi 4 hodiny jsem bádal a zkoumal a zkoušel, ale na nic jsem nepřišel, tak jsem tam zase vrátil ten původní starý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 A tak reklamace ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 22. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Tak tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Zdarec chlapi, tak já mám jiný problém, osadil jsem nový zámek ( rozbitý mikrospinač) a po celkovém zamčení vozidla a následném odemčení mi nejdou otevřít dveře vůbec, až po zatlačení na kliku v zámku cvakne a jde to - záhada! Taky moc natažené lanko? Nebo snad málo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 vyřešeno, špatně nastavená část bovdenu od zámku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 vyřešeno, špatně nastavená část bovdenu od zámku! Presne tak nastavit lanko - na klice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 mohl jsem poradit drive ale delam 12tky takze jsem tu dlouho nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.