Tom Muaddib Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Rád bych nalakoval (nová) kola z lehkých slitin na černo... nějaké zkušenosti??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Mám nalakovaná kola co mám teď na autě, sice ne na černo, ale na klasickou stříbrnou. S lakováním žádný problém, lakýrník věděl co má dělat, ještě uvidíme po zimě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Rád bych nalakoval (nová) kola z lehkých slitin na černo... nějaké zkušenosti??? Na kola by bylo lepší použít laky vypalované v peci, tedy autolaky nebo práškové laky.Budou mít větší mechanickou odolnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 NOO POBLEM THERE! kup si lak, štěteček, hadr a vzhůru do toho. Né teď vážně = svěř to lakýrníkovi. Uvidíš, že neprohloupíš a pokud nechceš zbytečně platit, tak to zkus doma, ale lak kup nějakej special, jinak to opadá, jako nepovedená omítka na baráku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 díky díky... jen by mě ještě zajímalo, jestli máte někdo zkušenosti s hranama kol... jestli, pokud jsou nalakované, jestli je při přezouvání gum něco trápí... a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 díky díky...jen by mě ještě zajímalo, jestli máte někdo zkušenosti s hranama kol... jestli, pokud jsou nalakované, jestli je při přezouvání gum něco trápí... a tak... Pokud je to solidní servis nijak ti hrany neponičí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Pokus se jedná o Pacholíka ze Mšece, tak ten ti vše poničí. Pneuservisák ničemnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 díky díky...jen by mě ještě zajímalo, jestli máte někdo zkušenosti s hranama kol... jestli, pokud jsou nalakované, jestli je při přezouvání gum něco trápí... a tak... Pokud je to solidní servis nijak ti hrany neponičí. Když chcou, neudělají Ti s koly nic, ale když na to prdí, zničí Ti klidně i nová kola. Já si osobně dohlížel na přezouvání a pohodka-hrany na kolech byly značně ojeté, jezdila s nima pražská micinka co měla ráda obrubníky, takže se kitovalo dost, ale nepoškodili to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kire Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ked uz sme pri tych elektronoch, aj ja by som mal otazocku- co opravy vetsich poskodeni? Musi sa to navarat, alebo existuje nejaky jednoduchsi sposob? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ked uz sme pri tych elektronoch, aj ja by som mal otazocku- co opravy vetsich poskodeni? Musi sa to navarat, alebo existuje nejaky jednoduchsi sposob? tak ono u toho většího poškození bude asi třeba zvážit, jestli náhodou není cena opravy a cena novýho disku v přibližný rovnováze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 No tak pokud kus ráfku chybí,musí se vařit. Měl jsem na rovnání dvě kola u této firmy a maximální spokojenost,minulý týden jsem je obouval a viděl na vyvažovačce.Byly jen lehce nakopnutý tak rovnání za studena,ale dělají i velké opravy. http://www.autodisky.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Ozivim toto tema... prej se ted ALU kola strikani nejakym novym lakem (Anti-xxxx nevim presne nazev), ktery zamezuje usazovani prachu z desticek na kola... Ma nekdo aspon info ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 No tak pokud kus ráfku chybí,musí se vařit.Měl jsem na rovnání dvě kola u této firmy a maximální spokojenost,minulý týden jsem je obouval a viděl na vyvažovačce.Byly jen lehce nakopnutý tak rovnání za studena,ale dělají i velké opravy. http://www.autodisky.cz/ Á lakoval jsi je,i kdyz bylo rovnani za studena?Asi ne,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Á lakoval jsi je,i kdyz bylo rovnani za studena?Asi ne,ne? Nelakoval,není třeba pokud není lak poškozený před rovnáním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Nelakoval,není třeba pokud není lak poškozený před rovnáním. Jj vim,sam sem to poznal.. Taky sem byl stastnej,ze nebylo treba laku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Můžu se zeptat jaký byste teda doporučili sprej a kde ho kupovat? Pokud bych to chtěl skusit teda sám.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 ty si chceš sprejem někde doma stříkat kola? tak to držim palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Skusit se má všecko No když ne doma, tak teda zajet k nějákému lakýrníkovi? Předpokládám, že je potřeba asi autolakýrník, nebo autolakovna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 to má, ale tady si podle mě způsobíš akorát škodu. záleží jak moc je máš ojebaný, jestli to má vůbec smysl. autolakýra to zvládne a nebo mám kámoše, co má takovou "pračku" na kola a ta ti z nich udělá chrom look Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 (editace) Ta pračka by mě zajímala A já tím lakováním nemyslel ani tak ten disk jako povrchová, ale jako třebas vnitřek toho disku dočerna.. taková levnější varianta toho, jak se dělaj stříbrnočerný a Škoda tohle nedělá, takže zbývá jen ruční práce.. Editováno: 26. Duben 2008, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 mno, jak říkám, držim palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Děkuji, když se povede, dám výsledek, akorát ted nejni čas Když to bude krize, skončím u lakýrníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda.jezek Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Děkuji, když se povede, dám výsledek, akorát ted nejni čas Když to bude krize, skončím u lakýrníka A jak to dopadlo? sám taky zvažuji, že bych nechal někde lakovat, nebo i nalakoval sám. Na kolech jsou ale odřeniny, tak se bude muset asi lehce kytovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Jardo zatáim nijak jeste na to nebyl cas.. Pockam 14dní, až vyměním kola na zimní (alu půjdou dolů) ty pěkně vyteštím a můžu se vrhnout na lakování Nějaké oděrky taky mám, ale kitem to asi řešit nebudu.. Jinak pokud tě to zajímá moc, tak se zeptej pentadiuse, ten si lakoval kola, nebo je má (jestli to dělal sám nevím..) Já to snad do měsíce taky zvládnu, ale nechce se mi kvůli tomu na chatu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 (editace) Jardo, já kola lakoval práškovou metodou (komaxitem). Vypadá to skvěle, kamínky nemají šanci ale na obrubníky si dávám pozor. Bohužel jedno kolo už mám odřené a to nikoliv přezouváním nebo obrubníkem, ale kamrádem, který mi pomáhal s uskladněním kol ¨ Ale jinak komaxit doporučuji ... Editováno: 30. Říjen 2008, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.