Publikováno Duben 30, 200817 r čím dál tím častěji mi-a nejem mi jak jsem se doslechl přichází SZ s podobnými otázky :"Hele,nemáš motor",nemáš zrcátko"zapojil bys mi stahovačky" a podobně. Sz mi chodí dost a bohužel alespoň já tedy nejsem jasnovědec abych zjistil,na jaké auto je to dotyčnému potřeba. Posledních ca 10 dní jsem dostal asi 4 podobné SZ,tak se naučte psát prosím požadavky jak se patří. DÍKY
Duben 30, 200817 r čím dál tím častěji mi-a nejem mi jak jsem se doslechl přichází SZ s podobnými otázky:"Hele,nemáš motor",nemáš zrcátko"zapojil bys mi stahovačky" a podobně. Sz mi chodí dost a bohužel alespoň já tedy nejsem jasnovědec abych zjistil,na jaké auto je to dotyčnému potřeba. Posledních ca 10 dní jsem dostal asi 4 podobné SZ,tak se naučte psát prosím požadavky jak se patří. DÍKY Upresnim jak to Cosby myslel : nepiste : "zapojil bys mi stahovacky" piste "Akutne potrebuju jeste dnes zapojit stahovacky na mojem aute" Aby mel predstavu kdy to ma byt a na jakem aute
Duben 30, 200817 r Jj, jsi tady holt za mozek fóra Což já nejsem, ale taky mi chodí sz typu "mám tohel rádio a nehraje mi, poraď mi prosím, nevím čím to je"
Duben 30, 200817 r Jj, jsi tady holt za mozek fóra Což já nejsem, ale taky mi chodí sz typu "mám tohel rádio a nehraje mi, poraď mi prosím, nevím čím to je" No a co Ti na tom dotazu neni jasne ?
Duben 30, 200817 r ja bych odpovedel : asi je v <|> to mě jednou přišla SZ s dotazem psaným česko-slovensko-maďarsky Jsu to doma louskal celou noc Upraveno Duben 30, 200817 r od Petr
Duben 30, 200817 r to mě jednou přišla SZ s dotazem psaným česko-slovensko-maďarsky Jsu to doma louskal celou noc Prosím tě, už jsem několikrát přemýšlel, jakým jazykem to píšeš? "Jsu to doma louskal"...co to jééééé
Duben 30, 200817 r Prosím tě, už jsem několikrát přemýšlel, jakým jazykem to píšeš? "Jsu to doma louskal"...co to jééééé Cesko - Slovensko - Polsko - Madarske nářečí
Duben 30, 200817 r Taky jsem dostal par slov AJ a byl jsem z toho celej tumpachovej nez jsem to prelozil
Duben 30, 200817 r Taky jsem dostal par slov AJ a byl jsem z toho celej tumpachovej nez jsem to prelozil to jsme na tom sejne,dal jsem to po vsechny,poesilo se to a vysledek v pohode
Květen 3, 200817 r Me chodeji jen stupidni reporty... A v posledni dobe uz i od moderatoru, to je bordel, vid mischicko? lol
Květen 4, 200817 r Čéče, mě choděj taky To nešlo jinak, a hlavně je to dobrý způsob jak napsat najednou všem modům a adminům, jiný neznám...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.