bendy123 Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 prevzal jsem si O2 asi pred 2 hodinama a uz jsme pres HF Bt udelal i par hovoru a nevim si s jednou veci rady - musim dopredu priznat, ze jsem zatim v euforii nenasel cas nakouknout do manualu - takze .... kdyz ukoncim hovor (nebo je ukoncen druhou stranou, to je jedno), na MaxiDOTu mi sviti, at "Vlozte telefon" no jo, jenze kam a navic proc ? Je tam samozrejme montnutej takovej ten nevzhlednej bazmek pro instalaci toho spravneho drzaku. Jenze proc bych nekam vkladal vubec telefon, kdyz to komunikuje pres BT a telefonu v kapse je uricte dobre ? Da se toho zbavit nejakym zmacknutim neceho nekde nebo nastavenim nebo budu muset vzdycky zastavit, vypnout motor, aby se mi na maxidot vratii udaje o prumerne spotrebe a spol ? ;-) Telefonem to predpokladam bejt nemuze (Palm Treo650) diky za info, jinak jsem za ty dve hodky nadsenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Gratuluji k novému autu !!!!!! Ať ti co nejlépe slouží. Možná zkus na páčce stěračů zespodu stlačit tlačítko tripu. Mě to dělalo z jiného důvodu. Chytráci po prodeji blbě zavřeli kufr a svítilo mi to na maxi-dotu, že to není zavřeno. Já blbec jsem si prvně myslel, že je to normální a taky jsem to vhodil tlačítkem tripu zpět na maxi-dotu na tu spotřebu atd. co má normálně ukazovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 No, vyzerá to, že tvoj telefón nie je celkom kompatibilný s hf sadou v aute My sme boli tiež včera pre auto, tiež je tam bt hf sada. Spočiatku svietilo tiež "Vložte telefon", ale keď sa spravilo spárovanie telefónu s autom, tak už to tam nesvieti, pretože telefón sa automaticky pripojí. To "Vložte telefon" svieti vtedy, keď sa nepoužíva bt. Skús sa prípadne pohrať s nastavením bt v tvojom telefóne, možno sa tam niečo podarí nastaviť a pôjde to. Ešte zaujímavý postreh k bt hf: Rovnaký telefón, v aute z 09/05 sa pripojí k auto až po otočení kľúčika a naštartovaní a keď sa vypne motor, tak sa telefón odpojí. Táto nová O2, 03/06, telefón sa pripojí po vložení kľúča a otočení do polohy I, pri vypnutí motora telefón drží, neodpojí sa ani po vytiahnutí kľúča ale až po zamknutí! Nikde v nastaveniach som to nenašiel, zjavne to nejak vysofistikovali a treba uznať, že k lepšiemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Tak to je pozitívne. A náhodou nie je niekde dostupný aktuálny compatibility list? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bendy123 Vloženo 1. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Zbavit se toho "Vlozte teleofn" po ukonceni hovoru se da podrzenim horniho tlacitka na pacce steracu. Zkusim dneska jinej foun, tak uvidime. Na tom bazmeku, na kterej se dava ten ktery spravny drzak na telefon je takove pole 3x15 (asi) jakoby kontaktu - ze by to k necemu bylo ? Kdo dela ty drzaky Cullman jsem ekde cetl .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Oživujem túto tému. Zistil som zaujímavú vec. Ak je zapnuté zapaľovanie, telefón sa mi korektne pripojí k BT HF sade (originál z fabriky). Ak vypnem zapaľovanie, ale nevyberiem kľúče zo spínacej skrinky (aby sa nevyplo rádio), tak BT pracuje stále OK. Akonáhle pri tomto stave zmením polohu otočného ovládača svetiel (ľubovolne na akúkoľvek polohu), pri každej zmene sa telefón odpojí a zase pripojí. Robí to aj vám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Oživujem túto tému.Zistil som zaujímavú vec. Ak je zapnuté zapaľovanie, telefón sa mi korektne pripojí k BT HF sade (originál z fabriky). Ak vypnem zapaľovanie, ale nevyberiem kľúče zo spínacej skrinky (aby sa nevyplo rádio), tak BT pracuje stále OK. Akonáhle pri tomto stave zmením polohu otočného ovládača svetiel (ľubovolne na akúkoľvek polohu), pri každej zmene sa telefón odpojí a zase pripojí. Robí to aj vám? Ano, dělá. Už jsem o tom psal zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...ndpost&p=272223 Zkus v tomto režimu otevřít a zavřít dveře ;-) Mám HF montované dodatčně a domníval jsem se, že byla chyba v montáži. Bohužel to nemohu jak reklamovat, ale Ty bys to určitě mohl zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Predpokladám, že to bude SW záležitosť, tak skúsim servis, ale riešenie neočakávam. Stačí, nech o tom vie fabrika a vydá nejaký update. Čo sa týka telefónu, tak ten som práve vymenil za novší model a robí to tiež. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Já jsem zkoušel Nokii 6310 a SE K750i (2 různé firmwary) a dělá to pokaždé.. Zkoušel jsi otevřít dveře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Ešte nie, lebo teraz som 3 dni pôsobil mimo domu na A8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Máte někdo zkušenosti, jestli a jak funguje HF BT s telefony Samsung? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Ešte nie, lebo teraz som 3 dni pôsobil mimo domu na A8. ¨Tak co dělá HF? Ty ji máš montovanou přímo nebo dodatečně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Diamant jí mí přímo z výroby, já jí nechal dělat dodatečně. Oba máme stejný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Telefony kompatibilní s HF jsou zde: http://cc.skoda-auto.com/cze/adaptery.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Tak ten seznam mně docela zklamal, copak by to nenašlo jakýkoliv tlf s podporou BT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akloms Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 S originální GSB II používám přes Bluetooth telefon Samsung D600 a zatím pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 tak to je dobrá zpráva, najdou se auto s telefonem přes BT bez problémů? A jak je to se seznamem, načte se sám a zobrazuje se na maxi dotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akloms Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 Telefon i auto se v pohodě našly, na telefonu jsem pak povolil autu automatické připojení takže teď už se na nic naptá a jak zapnu zapalování tak se to spojí. Ale seznam se mi přes bluetooth nepodařilo dostat do auta. Asi to udělám tak že si půjčím adaptér na Nokii (ještě se mi tady potuluje 7110) a nahraju tam seznam přes držák, tak častu ho neměním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 takže přece zádrhel s kompatibilitou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Tak som mal možnosť vyskúšať telefón aj s kamošovou HF. On má MR2005 a HF z fabriky. Tam sa telefón po vypnutí zapaľovania odpojí a už sa nepripojí. A robí to rovnako jeho kompatibilná Nokia 6230 ako moja nekompatibilná N73. On má ale iný problém. Ak má telefón spojený s autom cez konzolu, tak mu v zozname prijatých, neprijatých a volaných čísel píše len čísla. Ale ak telefón pripojí cez Bluetooth, už tam má mená. Divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 A jak je to s tím tlf. seznamem, ten se přes BT načte i u "nekompatibilního" telefonu? ..tím myslím telefon neuvedený na webu Škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 asi sa jednoducho nenacita - skusenost s N6680 - zoznam nenacita, telefon funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zofre Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Mel bych dotaz k tomu seznamu, jaka je presna kapacita? V manualu pisou 300 kontaktu? Povedlo se nekomu tam nacpat vice. Jinak mohu potvrdit ty same zkusenosti s odpojovanim po vypnuti zapalovani, popr. otevreni dveri, jak psal Diamant. Mam model. rok 2007, stari cca mesic a tu BT HF sadu dodatecne domontovanou, bez drzaku, ten bych tam ani nechtel... To vse se tyka ve spojeni s telefonem Nokia 6230i. Poridil jsem ale ted Nokii 6280, s nejnovejsim firmwarem a telefon se zacal pravidelne-nepravidelne odpojovat a pripojovat i za jizdy. Nema s tim nekdo nejakou zkusenost? Nemel jsem cas to jeste poradne otestovat, ale obavam se zda-li to nesouvisi s tim, ze v tom telefonu je cca 400 kontaktu, nevim... HF skoncila s nacitanim na 300, udelal jsem asi dva hovory, bez problemu, pak cca 10 min. klid a pak cca po 2 min. odpojeno-pripojeno a porad dokola. No zitra budu jeste testovat... K 6230i se vracet nechci Diky za pripadny zkusenosti ci rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 U Symbian telefónov mená nebudú a u nižších rád nepodporovaných telefónov je dosť možné, že telefón bude pracovať úplne normálne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Takže: Jakýkoli telefon bude fungovat v režimu klasické HF sady, jen ty vypsané v seznamu budou ale podporovat komfortní věci, jako např seznam v kombipřístroji. Dále, když se stáhne seznam v držáku, je to prd platné, protože přes Bluetooth ti ho to stejně nenabídne, má to oddělený bank na kabelové a bez kabelové připojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.