Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

Pro členy, kteří nechtějí dlouho čekat na společnou chiptuning slevovou akci, nabídneme (www.dieselpower.cz) omezenou březnovou akci.

Akce je pouze pro 5 nejrychlejších členů. (minimální počet účastníků je tedy 5 a maximální též 5)

Sleva pro zúčastněné bude činit krásných 25% ze základní ceny chipu pro daný vůz.

Znamená to tedy, že majitelé Octavií II TDI zaplatí za chip 8.999,- Kč bez DPH místo standardních 11.999,- Kč bez DPH. Úspoří tak 3.000,- Kč!

Majitelé např. Fabia I TDI, Octavia I TDI nebo Superb I TDI zaplatí 5.999,- Kč bez DPH místo standardních 7.999,- Kč bez DPH. Úspora 2.000,- Kč!

Podmínky akce:

- Byl stanoven termín 18.3.2009, do kterého mohou zájemci projevit zájem a to tak, že mě kontaktují přes SZ. Já zde budu průběžně psát aktuální počet zájemců.

- Po datu 18.3. poprosím účastníky o složení zálohy (výši upřesním) a pak se dohodneme na datu realizace, které bude nejpozději do konce března 2009.

Součástí každé naší základní úpravy je :

- diagnostika vozu před a po úpravě

- individuální přístup k úpravě každého vozu

- zkušební jízda

- případné doladění

- u vozů s řídící jednotkou Bosch EDC 16 (Octavia II) vymazání Flash counteru viz http://race.dieselpower.cz/Produkty/ecu-fl...unter-reset.php

Doba úpravy jednoho vozu jsou zhruba 2 hodiny.

Samozřejmostí je záloha originálního softwaru a záruka na náš upravený software.

Vloženo
Slozeni zalohy ? WTF ? Proc ?

to je jednoduché .michale .. .protože ,nejdřív všichni hurá do čipu .. a potom s toho vycouvají a energie vynaložená přijde v niveč... a přitom mohl mít čip někdo kdo ho opravdu chtěl... tak asi tak.. jinak diesel power mohu jen doporučit.... :palec2:

Vloženo

S Jasterem jsem to řešil přes ICQ a neřekl jsem mu nic jiného, než je tu napsáno.

Už máme i 5. zájemce, tak si dovoluji malinko předčasně ukončit akci.

Zájemcům jdu rozeslat SZ s bližšími info.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...