Přejít na obsah

Miko666

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Miko666

  1. Před hodinou, MigelAntonio napsal:

    Nějak ty mapy přes SD kartu už prostě nedokážu aktualizovat. Nefunguje nic, vždycky se zaseknu na Invalid Clamp State... Zkoušel jsem všechno, vypaloval jako iso, i jako normální data, používal různé typy sd karet od 4 do 32gb, nahrával jsem to na kartu přímo skrz MapsTool, a když to nešlo tak i do složky v pc, a pak překopíroval, zkoušel rádio restartovat dlouze, krátce, vkládal dvd v různých momentech, zkoušel to při vypnutém / zapnutém motoru, vypnutém / zapnutém zapalování, atd atd no prostě uplně všechny kombinace, zkoušel jsem změnit formát času 12-24 .. Nic nefunguje. Zrezignoval jsem tady, a koupil si dvouvrstvé dvd a nejpomalejší rychlostí a v nejjvyšší možné kompabilitě vypálil iso, ale načte jen zázračně  po mnoha pokusoech, ale pak stejně hodí chybu... Mechanika mi už nezvládá přečíst dvouvrstvé dvd. Normální dvd a cd načtou hned rychle a v pořádku.

     

    Existue nějaký způsob jak modifikovat mapový iso soubor tak, abych odebral zbytečné země kam stejně nikdy nepojedu aby se objemově vešly na 4,5gb běžné jednovrstvé dvd? Díky

    Ahoj. Tu si napísal “vkladal som DVD v rôznych momentoch” ja len či ti to nerobí to iste čo mne a teda, že ja som to vypaľoval na DVD, kde to nešlo.!potom som to ISO vypálil na obyčajne CD a bez problémov. Potom to trvalo cca 35 min a všetko ok. Kartu som vkladal hneď pred reštartom a CD po vyzvaní až po reštarte.

  2. Ahoj. Zatial mi píše hlášku vložte navigačné DVD. Po vložení DVD mapy idu normálne. Potom vyberiem DVD a mapy idu ok. Po cca 1h prídem do auta a píše vložte navigačné DVD a dookola. Podľa informácií ktoré mám sa má jednať o jemne znecistenu čítačku DVD. Teda že prečíta každé DVD, a tvári sa normálne pri prehrávaní každého DVD, ale má problem s “prečítaním” dvojvrstvoveho zhusteného DVD. Mne to nahrávalo tiež možno aj 3 h dokopy to neviem uviesť presne, pretože to bolo počas krátkych jázd a čakaní v aute asi 2 dni. Potom mi napísalo že ukladanie je ukončené. A potom ten problem popísaný vyššie. 
    Riešenie: použiť čistiace DVD na mokré! čistenie. Opakujem na mokré čistenie s kvapalinou, nie suché čistiace DVD. A to pravdepodobne viac krát. Po tomto procese by sa mali po vložení DVD mapy “dokončiť” tam kde to prestalo, keď to nečítalo korektne. Zajtra to idem vyskúšať a dám vedieť.

  3. V 25. 5. 2020 na 11:05, Juraj Považan napsal:

    Vložíš DVD s novými mapami, spýta sa, či sa majú nové mapy používať z dvd, alebo uložiť, keď si vyberieš druhú možnosť, zdanlivo sa nedeje nič, ale ak skúsiš dvd vybrať, hodí hlášku  "data sa ukladajú" a vidíš tam aj aktuálny stav. Na konci zahlási "dvd môžte vybrať" a je hotovo. U mňa ukladanie trvá necelých 40 min, ak by to bolo výrazne viac, alebo by sa to opakovane spúšťalo, treba vyčistiť mechaniku, prípadne kúpiť novú.

    Ahoj. Takýto postup som použil, mapy nainstalovalo, ale keď odídem z vozidla a ponurcitej dobe sa vrátim, tak mi hádže hlášku vložte navigačné DVD. A tak dookola. To sa mi moc nepáči, že musím mat DVD v mechanike aby mi navigácia išla. Neviete niekto poradiť čo s tým? Dakujem za všetky rady.

×
×
  • Vytvořit nový...