Přejít na obsah

jenycek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    259
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jenycek

  1. Zdravím, sice to nesouvisí s poškozením laku při transportu, ale s lakováním a přijde mi zbytečné na jednu otázku zakládat nové téma. Kolega si chce koupit vrácenou O4 z operáku. Vše vypadá OK, jen jsme se zarazili u tloušťky laku "P víka" a "LZ boku". Citace přímo z Dekra protokolu. může mít takový rozsah z výroby, nebo je to přestříkané?
  2. FW v kameře se přehrával spolu s FW ve volantu při chybě Travel Assistu
  3. Funguje, jen mu fix polohy chvilku trvá (cca 3-5 minut, ale to také může být, že většinou start kamery a GPS je v podzemních garážích).
  4. @bojler Instalace na obě okna zabrala ani ne 5 minut (včetně rozbalení)
  5. To bohužel nejde, dá se to obejít pouze tím, že než přepneš na externí zdroj, tak si tu danou stanici na minutku naladíš. Mě to v Praze průběžně přehazuje na Radio Region, ale když si před přepnutím na BT zdroj naladím Radiožurnál, tak to pak hraje jen jejich dopravní zprávy. Řešeno před 2 lety zde 🙂
  6. Tak to je za mě jedna z nejhezčích barev co jsem zatím viděl 🙂
  7. Já dávám mobil na výšku na dlouhou stranu za USB-C konektor, kde mám zapojený krátký kablík ze zahnutým konektorem - zde. Mám tak přihrádku volnou na klíče a doklady 🙂
  8. Jo jo, spíná to radar. Jenže to má i nevýhodu, že to nastartuje i když auto před tebou nervózně pocukává na semaforu, aby co nejrychleji vystřelilo z místa a pak když mu padne zelená, tak mu to chcípne.
  9. S/S funguje tak, že při zastavení vozidla vypne motor (pokud není vysoká spotřeba el. proudu např pro klimu, vyhřívání sedadel, skel,...) a při puštění brzdy před rozjezdem opět nastartuje (vycházím z fungování u DSG). U funkce Hill Holder se nastartuje až při sešlápnutí plynu. U manuální Fabie to zastavovalo motor při zastavení - vyřazení rychlosti - puštění spojky. No podle mě S/S má význam při delším stání v koloně, ale ne např. při krátkém stání na semaforu. Už se mi také několikrát stalo, že S/S zaúřadovalo když jsem při odbočování vlevo zastavil v křižovatce a čekal až projede protijedoucí auto. Už jsem se naučil lehce povolit brzdu, kdy si S/S myslí, že se pojede a spustí motor, ale brzdy nepovolí natolik, aby se auto rozjelo. A u toho mě napadá, že jsem tu kdysi viděl fotku/screen z infotainmentu, kde byl seznam aktuálních žroutů elektriky.
  10. Obávám se, že to vypnout půjde jen přepnutím do S nebo konfigurací profilu Individual. Jinak vypnutím v D to pak ztrácí ten eko význam a oproti (ne)e-TEC to veze jen mrtvou váhu té baterie pod sedadlem spolujezdce.
  11. Popisované chování není S/S, ale režim plachtění. A podle toho, že píšeš, že to motor vypne odhaduji, že máš eTSI motor.
  12. Používám MIO MiVue J85 v kombinaci s Delock Kabel USB Type-C™ 2.0 samec > USB 2.0 typ Mini-B samec 0.5 m černá. Plná spokojenost. Malá kamera se zcela vejde za zrcátko a ani kabel není vidět.
  13. Prodejce by byl rád. Obratem by ho prodal za vyšší cenu 🙂
  14. Tak po dlouhém telefonátu se šéfem servisu a ověřením u ŠA je výsledek: - zpětně se bohužel nedá dohledat, zda přišlo hlášení chyby nebo ne - žlutými varováními se moc nezabývají, protože jak psal @Horza, museli by mít call centrum, které by obvolávalo každou chybu Front Assistu nebo Side Assistu - zda odchází hlášení o stavu se dá pouze tím, že v okamžiku žlutého varování mu zavolám, jestli ho tam vidí, nebo ne.
  15. @lucky.jack Jak jsem psal ve vlastním vlákně, tak jsem to samozřejmě okamžitě řešil. Ale když něco takového vyskočí v 5 ráno u Vídně, tak bych předpokládal, že se mi třeba někdo během dopoledne ozve. A obsah služby Proaktivní servis si představuji ve stylu jako je třeba v IT. Vyskytne se problém (někdy i před tím, než se vyskytne havárie) a servis bezodkladně volá, že je problém a zda je nutné jej okamžitě řešit (u IT dodání náhradního dílu / u auta objednání do servisu), nebo se s tím netrápit. Aktuálně mám informaci o 500 km do pravidelného servisu. A předpokládal bych, že se mi ozve někdo ze servisu na zaplánování návštěvy.
  16. Zapnuté to mám, včetně telefonu jako komunikačního kanálu se správným mobilním číslem.
  17. Ahoj, chtěl bych se znalců zeptat, jaké podmínky je třeba splnit, aby fungovalo např. plánování návštěvy servisu? Mám takový drobný pocit, že to u mě moc nefunguje. Většinou tu píšete, že na vás vyskočilo žluté varování a v zápětí vám volal servis, co se děje, a že je všechno OK. A já ujel se žlutým varováním přes 1.500 km (moc oleje - ředění naftou) a nikdo se mi neozval. V aplikaci My Škoda mám servis normálně přiřazený. Díky za radu a hezký den.
  18. Přesně to samé dělalo mě. Jakmile se zapnul výhřev volantu, tak to spadlo. Dokud byl vypnutý, tak to bylo v poho. S delším stáním to u mě nemělo souvis.
  19. Jedná se o aktualizaci FW v kameře a volantu.
  20. Pro tento typ motoru existuje case s dílenským postupem, když vám olej neubývá, ale naopak přibývá a končí hláškou infotainmentu, že je vysoká hladina oleje a máte vyhledat servis.
  21. Ja jsem si alarm a notifikaci do mobilu vyzkoušel teď na trajektu na dovolenou 🙂 Musel jsem si v návodu najít jak zamknout auto s neaktivním alarmem. (Zamknout přes DO a do 2 vteřin znovu zmáčknout zamykací tlačítko na DO)
  22. Když si v navigaci najdu čerpací stanici, tak mi to zobrazí aktuální cenu benzínu. Je nějaká možnost přepnout na zobrazení ceny nafty (cena benzínu u dieselu nemá moc význam) a odkud čerpá informace o cenách?
  23. Problém vyřešen. Stačilo odhlásit uživatele a znova přihlásit. A změny již jdou uložit :-)
  24. Stačí držet tlačítko na otevírání ve dveřích. Musi se držet po celou dobu zavírání.
×
×
  • Vytvořit nový...