Publikováno Prosinec 17, 201014 r Ahoj, pred 2 dny mi zacaly piskat bubny kdyz je vuz v klidu (behem jizdy to nedela) a pry mi pomuze vycisteni bubnu. Akorat jsem to nikdy nedelal a na auta jsem laik, vzdycky kdyz jsem se do neceho pustil skoncil jsem stejne v servisu. Rad bych teda poprosil nejakou dobrou dusi, jestli by mi to neudelal v garazi cestu + praci + material uhradim velmi dobre:) Nemam na to vubec nic, snad jen hever, a ani bych nevedel co mam pouzit na nejaky to promazani a osetreni brzd. Takze kdyby nekdo z Prahy chtel pomoct piste pls SZ. Servisum neverim. Dikec Upraveno Červenec 13, 20223 r od Feryn-
Prosinec 17, 201014 r nejlepe jde dolu prach z paken vodou a steteckem, nejaky technicak a odmastovadla stoji za prd.
Prosinec 17, 201014 r Voda bude dělat určitě dobře lanovodúm,samostavu nehledě na účinnek toho co píšeš
Prosinec 23, 201014 r Na cistenie brzd treba pouzit cistic brzd a nie vodu. LINK: http://www.nove-autodily.cz/p-4143873/sortiment-podle-dodavatele/starline-cistic-brzd-bez-acetonu-600ml.html?cPath=3770512_3770522_3770560
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.