Publikováno Prosinec 17, 201014 r Zdravim! nestrotol sa niekto s tymto problemom? ked zapnem kurenie tak niekedy pocut od vetraku kurenie take "cvakanie"... robi to len niekedy a frekvencia cvakania sa zvysuje s otackami ventilatora... pride mi to ako nejake relatko..... climatronik funguje v poriadku... diki moc
Prosinec 17, 201014 r diagnostika climatroniku určitě napoví, nějaký motorek je v háji a přecvakává, zatím jsem se setkal jen s motorkem na vnitřní cirkulaci, nevím jestli nejčastěji odchází nebo odchází i jiné
Prosinec 18, 201014 r Autor noo vag nevypisal nic a vsetko funguje tak ako ma... aspon som teda nespozoroval nejaky problem Upraveno Prosinec 18, 201014 r od juri23
Prosinec 19, 201014 r mě cvaká ventilátor, asi přidřený - ten u spolujezdce vpravo u okna... když se auto prohřeje, tak je klid.
Prosinec 19, 201014 r Jo jo, dělají to serva na nastavování klapek Jen je divné, že se frekvence zrychluje. Je to takové jako by tikání?
Prosinec 19, 201014 r je to ťukání a je to ventilátorek.... možná by pomohla kapka oleje ? Kdo ví... hudba to přehluší
Prosinec 19, 201014 r Autor ta frekvencia sa zvysuje podla otacok ventilatora.... serva motorcekov to podal man nebudu to by robili len ked je servo v pohybe ale toto robi stale a reaguje to na otacky vetraku....skusk nahrat ten zvuk a mozno mi poradite
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.