juri23 Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 Zdravim! nestrotol sa niekto s tymto problemom? ked zapnem kurenie tak niekedy pocut od vetraku kurenie take "cvakanie"... robi to len niekedy a frekvencia cvakania sa zvysuje s otackami ventilatora... pride mi to ako nejake relatko..... climatronik funguje v poriadku... diki moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuro Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 diagnostika climatroniku určitě napoví, nějaký motorek je v háji a přecvakává, zatím jsem se setkal jen s motorkem na vnitřní cirkulaci, nevím jestli nejčastěji odchází nebo odchází i jiné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juri23 Vloženo 18. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 (editace) noo vag nevypisal nic a vsetko funguje tak ako ma... aspon som teda nespozoroval nejaky problem Editováno: 18. Prosinec 2010, autor: juri23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 mě cvaká ventilátor, asi přidřený - ten u spolujezdce vpravo u okna... když se auto prohřeje, tak je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 Jo jo, dělají to serva na nastavování klapek Jen je divné, že se frekvence zrychluje. Je to takové jako by tikání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 je to ťukání a je to ventilátorek.... možná by pomohla kapka oleje ? Kdo ví... hudba to přehluší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juri23 Vloženo 19. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 ta frekvencia sa zvysuje podla otacok ventilatora.... serva motorcekov to podal man nebudu to by robili len ked je servo v pohybe ale toto robi stale a reaguje to na otacky vetraku....skusk nahrat ten zvuk a mozno mi poradite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.