specmario Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 Ahojte. Mam Fabiu cca 2 tyzdne, ale po tyzdni som si vsimol odrety lak od tesnenia dveri. Snazil som sa to nafotit. Je to na soferovej strane, kde konci tesnenie z dveri a dolieha kolmo pri spodnej hrane predneho stlpika. Ked som po tom presiel prstom, tak ten lak tam moc nedrzal. Asi chyba z vyroby. Budem musiet skocit do Skody a vyreklamovat to. Nech sa to niecim pretrie. Na kusku je tam vidiet zakladnu farbu a bojim sa aby to skor nezacalo korodovat, ked po tom tesneni bude stekat voda priamo k tomu miestu. Na obrazku zhruba v strede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 Tak toto treba reklamovať určite a čím skôr. A normálne neverím, že sa takéto veci na novom aute dejú. Držím palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
specmario Vloženo 20. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 (editace) Tak mi v servise povedali, ze tesnenie je trochu posunute, a preto naraza tvrdou castou na ten plech. V stredu mi to opravia a pretru. A ked uz som tam bol, kupil som zasterky. A uz su nahodene, aj ked to bol boj pri svetle baterky. Editováno: 20. Prosinec 2010, autor: specmario Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
specmario Vloženo 22. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Tak mi to v servise zatreli. S tym tesnenim nic nerobili. Povedal mi, ze je dobre osadene, a ze to odrete sposobil niekto pri montazi cierneho plastu na stlpiku okna. Moc sa mi to nezda. Ked som dosiel domov, skusil som tu farbu prstom, a normalne som to zotrel, takze to vyzera ako predtym. Sa mi zda, ako keby to zatierali tou tuhou korekcnou ceruzkou. Pockam do jari, kupim normalnu korekcnu sadu a na jar to pozatieram aj s nejakymi skrabancami po kamienkoch. Myslim, ze do servisu to uz nema zmysel. Budem sledovat, ci sa to zhorsuje. teraz nie su teploty na lakovanie a bez auta dlho nechcem byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmaudio Vloženo 25. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 urcite by som to siel opäť reklamovať, nakoľko sa ti opakuje zas ta ista zavada. pokial budes mat po opraveni este raz ten isty problem musia vymenit cely diel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
specmario Vloženo 25. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 OK. Zavolam tam na bud. tyzden a skusim sa s nimi o tom pobavit, co s tym budu robit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.