Publikováno Prosinec 21, 201014 r Ahojte.Mám malý problém a dúfam že mi niekto bude vedieť poradiť.Mám oktávku combi 4x4 74 kw M6,vymenil som na nej celú komplet spojku,zotrvák,prítlačný tanier,lamelu a ložisko a stále ju akoby zavzdušňuje.Pri vytlačení pedála zaradení jednotky pedál zaberie niekedy už pri spodku a pri opätovnom vytlačení zostane stále v zábere...nedá sa vôbec vyradiť iba zahasiť motor, vyradiť a znova naštartovať..Už som pomenil aj hlavný spojkový valec,aj ovzdušňovák (na prevodovke) a nič.Bol som aj na odsávačke,chvýlu bol v pohode a po pár vyšliapnutiach pedála znova...Vedeby mi niekto poradiť???Ďakujem...
Prosinec 22, 201014 r To vypínací ložisko jsi dával úplně nový? Pokud jo, tak už bych viděl problém jen v potrubí. Protože píšeš, že už máš fakticky všechno nové... Jo a doufám, že tam brzdovku taky dáváš, jaká se patří DOT3 nebo DOT4...
Prosinec 22, 201014 r Autor Ano,ložisko je uplne nove,vsak to mi nejde do hlavy...pripada mi to akoby sa sama zavzdusnovala,zeby niekde chytala vzduch?kapalinu davam DOT 4... Upraveno Prosinec 22, 201014 r od HanyZ necituj předchozí příspěvky, pak je téma nepřehledné :)
Prosinec 22, 201014 r Je taky mozne ze bys mel ucpanou hadicku. Skus vycistit valecek a profouknout hadicku.
Prosinec 22, 201014 r A co tak převodovka? Mám stejný problém na mojí 6st. Taky jsem vyměnil celou spojku a problém zůstal.Na jiném f'óru jsem se dozvěděl, že po výměně převodovky byl klid.Totiž v převodovce je uvolněná hřídel která se vysunuje směrem do motoru a potom spojka zabírá kde chce (problém dělají i milimetrové vůle).Já ještě převodovku neměnil, ale už scháním.
Prosinec 27, 201014 r Autor Je možné že by to bola prevodovka?Už som tam pomenil dá sa povedať že všetko,ešte skúsim prívodnú hadičku ku odvetrávaču (ovzdušňováku) a uvidíme...lebo mne to začalo robiť krátko po tom ako som vymenil kapalinu v systeme...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.