Přejít na obsah

Octavia 4x4 výmena spojky a stále problém...

eassy

Doporučené příspěvky

Ahojte.Mám malý problém a dúfam že mi niekto bude vedieť poradiť.Mám oktávku combi 4x4 74 kw M6,vymenil som na nej celú komplet spojku,zotrvák,prítlačný tanier,lamelu a ložisko a stále ju akoby zavzdušňuje.Pri vytlačení pedála zaradení jednotky pedál zaberie niekedy už pri spodku a pri opätovnom vytlačení zostane stále v zábere...nedá sa vôbec vyradiť iba zahasiť motor, vyradiť a znova naštartovať..Už som pomenil aj hlavný spojkový valec,aj ovzdušňovák (na prevodovke) a nič.Bol som aj na odsávačke,chvýlu bol v pohode a po pár vyšliapnutiach pedála znova...Vedeby mi niekto poradiť???Ďakujem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano,ložisko je uplne nove,vsak to mi nejde do hlavy...pripada mi to akoby sa sama zavzdusnovala,zeby niekde chytala vzduch?kapalinu davam DOT 4...

Editováno: , autor: HanyZ
necituj předchozí příspěvky, pak je téma nepřehledné :)
Odkaz ke komentáři

A co tak převodovka? Mám stejný problém na mojí 6st. Taky jsem vyměnil celou spojku a problém zůstal.Na jiném f'óru jsem se dozvěděl, že po výměně převodovky byl klid.Totiž v převodovce je uvolněná hřídel která se vysunuje směrem do motoru a potom spojka zabírá kde chce (problém dělají i milimetrové vůle).Já ještě převodovku neměnil, ale už scháním.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...