eassy Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 Ahojte.Mám malý problém a dúfam že mi niekto bude vedieť poradiť.Mám oktávku combi 4x4 74 kw M6,vymenil som na nej celú komplet spojku,zotrvák,prítlačný tanier,lamelu a ložisko a stále ju akoby zavzdušňuje.Pri vytlačení pedála zaradení jednotky pedál zaberie niekedy už pri spodku a pri opätovnom vytlačení zostane stále v zábere...nedá sa vôbec vyradiť iba zahasiť motor, vyradiť a znova naštartovať..Už som pomenil aj hlavný spojkový valec,aj ovzdušňovák (na prevodovke) a nič.Bol som aj na odsávačke,chvýlu bol v pohode a po pár vyšliapnutiach pedála znova...Vedeby mi niekto poradiť???Ďakujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 To vypínací ložisko jsi dával úplně nový? Pokud jo, tak už bych viděl problém jen v potrubí. Protože píšeš, že už máš fakticky všechno nové... Jo a doufám, že tam brzdovku taky dáváš, jaká se patří DOT3 nebo DOT4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eassy Vloženo 22. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 (editace) Ano,ložisko je uplne nove,vsak to mi nejde do hlavy...pripada mi to akoby sa sama zavzdusnovala,zeby niekde chytala vzduch?kapalinu davam DOT 4... Editováno: 22. Prosinec 2010, autor: HanyZ necituj předchozí příspěvky, pak je téma nepřehledné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Je taky mozne ze bys mel ucpanou hadicku. Skus vycistit valecek a profouknout hadicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 A co tak převodovka? Mám stejný problém na mojí 6st. Taky jsem vyměnil celou spojku a problém zůstal.Na jiném f'óru jsem se dozvěděl, že po výměně převodovky byl klid.Totiž v převodovce je uvolněná hřídel která se vysunuje směrem do motoru a potom spojka zabírá kde chce (problém dělají i milimetrové vůle).Já ještě převodovku neměnil, ale už scháním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eassy Vloženo 27. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 Je možné že by to bola prevodovka?Už som tam pomenil dá sa povedať že všetko,ešte skúsim prívodnú hadičku ku odvetrávaču (ovzdušňováku) a uvidíme...lebo mne to začalo robiť krátko po tom ako som vymenil kapalinu v systeme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.