razzo Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Zdravím, mám Octavii rok 98, na které jsem měnil baterii. Po výměně mi přestalo fungovat DO. Ovladač je značky Meta System M100RC - takový obdelnikový tvar s jedním tlačítkem. Prosím o rady jak DO zase zprovoznit. Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 (editace) poslal jsem ti SZ pokud mas toto Editováno: 23. Prosinec 2010, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa800530 Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 zdar lidi co s tou metou pujde znovu zprovoznit ovladač ?? mám ten stejný problém dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razzo Vloženo 28. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 (editace) Mě ji sprovoznil můj mechanik. Nebo pokud máš druhý funkční ovladač, tak přes něj to půjde taky.. Editováno: 28. Duben 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razzo Vloženo 4. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Ještě bych měl dotaz k tomuto systému. Jelikož mě zlobí alarm a houká kdy se mu zachce (ve městě, v lese, v zimě, v létě ), chtěl bych tento alaram deaktivovat, tím způsobem, že při zamknutí auta se pouze zamkne centrál, ale alarm se neaktivuje. Je to vůbec s tímto systémem možné? A našel by se někde kdo mi to uměl nastavit nebo bych to snad zvládnul sám? jsem z Olomoucka. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misak1.8t Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 (editace) Zdravim potrboval bych sehnat novy kryt na tento ovladac nenasel jsem ho nikde na internetu poradite me prosim kde ho mam sehnat?viz obrazek v 2 prizpevku Editováno: 28. Září 2011, autor: Misak1.8t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matranko Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 (editace) Zdravim potrboval bych sehnat novy kryt na tento ovladac nenasel jsem ho nikde na internetu poradite me prosim kde ho mam sehnat?viz obrazek v 2 prizpevku Skús sa informovať tu : http://www.setech.sk/content/show/5 vykonávajú servis pre META SYSTÉMY. typy ovládačov Super odkaz pre cloveka z CZ Postovne bude drahsie jak ten obal na D.O. Necituj predosle prispevky. Editováno: 30. Září 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 Zdravim potrboval bych sehnat novy kryt na tento ovladac nenasel jsem ho nikde na internetu poradite me prosim kde ho mam sehnat?viz obrazek v 2 prizpevku link: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.