Publikováno Prosinec 22, 201014 r Zdravím, mám Octavii rok 98, na které jsem měnil baterii. Po výměně mi přestalo fungovat DO. Ovladač je značky Meta System M100RC - takový obdelnikový tvar s jedním tlačítkem. Prosím o rady jak DO zase zprovoznit. Předem děkuji
Duben 28, 201114 r zdar lidi co s tou metou pujde znovu zprovoznit ovladač ?? mám ten stejný problém dík
Duben 28, 201114 r Autor Mě ji sprovoznil můj mechanik. Nebo pokud máš druhý funkční ovladač, tak přes něj to půjde taky.. Upraveno Duben 28, 201114 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Červenec 4, 201114 r Autor Ještě bych měl dotaz k tomuto systému. Jelikož mě zlobí alarm a houká kdy se mu zachce (ve městě, v lese, v zimě, v létě ), chtěl bych tento alaram deaktivovat, tím způsobem, že při zamknutí auta se pouze zamkne centrál, ale alarm se neaktivuje. Je to vůbec s tímto systémem možné? A našel by se někde kdo mi to uměl nastavit nebo bych to snad zvládnul sám? jsem z Olomoucka. Předem díky
Září 28, 201113 r Zdravim potrboval bych sehnat novy kryt na tento ovladac nenasel jsem ho nikde na internetu poradite me prosim kde ho mam sehnat?viz obrazek v 2 prizpevku Upraveno Září 28, 201113 r od Misak1.8t
Září 30, 201113 r Zdravim potrboval bych sehnat novy kryt na tento ovladac nenasel jsem ho nikde na internetu poradite me prosim kde ho mam sehnat?viz obrazek v 2 prizpevku Skús sa informovať tu : http://www.setech.sk/content/show/5 vykonávajú servis pre META SYSTÉMY. typy ovládačov Super odkaz pre cloveka z CZ Postovne bude drahsie jak ten obal na D.O. Necituj predosle prispevky. Upraveno Září 30, 201113 r od PROCHY603
Září 30, 201113 r Zdravim potrboval bych sehnat novy kryt na tento ovladac nenasel jsem ho nikde na internetu poradite me prosim kde ho mam sehnat?viz obrazek v 2 prizpevku link:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.